tisdag 22 november 2016

Vedspis ankarsrum

Ankarsrum smalspis är en klassisk gjutjärnsspis. Du får en mysig och praktisk värmekälla i ett kök, som även är trevlig att laga mat på. Den är även en utmärkt reservvärmekälla, om strömmen skulle gå.


Du får en skön och praktisk värmekälla i ett kök, som även är trevlig att laga mat på. Inte minst viktigt är den en utmärkt reservvärmekälla, om strömmen skulle gå. Sveriges största sortiment på reservdelar till vedspisar.

Davidssons egna svensktillverkade brännjärn, roster, cisternjärn och många övriga reservdelar. Kokplattor, Spisringar, Spiskrokar, Lera till ugnstak mm finns under Tillbehör Reservation för skrivfel och prisändringar. Läs mer om Vänster eller Högereldad spis. V – betyder eldstaden på vänster sida om bakugnen sett framifrån.


H – betyder eldstaden på höger sida om bakugnen sett framifrån. Bakugnsluckor till murstock, samt ram och luckor till kakelugn. Klassisk smalspis En klassisk gjutjärnsspis är mer än bara nostalgi.


This Pin was discovered by houtstokers. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

A, Feb, 18:5 EUR. Bredd 6 djup 5 höjd cm. Bruksslitage, ej fullständigt genomgången. VIKING ingår i vårt nya sortiment med österrikiska kvalitetsspisar, som tar plats i ett helt nytt rum.


Det supermoderna köket, där mysfaktorn värderas lika högt som kvalitet, design och funktion. Alltså en lite större modell som ger en extra rymlig ugn med täljstenstak. H=25cm B= 50cm D=45cm.


Old Husqvarna vedspis - range cooker. Kitchen RangesKitchen AppliancesKitchensNew KitchenKitchen DiningKitchen Ideas Range CookerThe RoomGlass Door . Det var houtstokers, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest.


Feb Troligen en 30-talsspis, hel men i bruksskick. Brännjärnet en mindre spricka men för övreigt OK. Kan användas som den är, men man.


Besök oss i våra butiker eller gå in på vår hemsida för mer information om ny vedspis. Oavsett om du söker en vedspis av senaste snitt eller klassiska vedspisar kan vi lova dig en oslagbar värmekälla för köket. Så här gör du - Eldar du i din kökspis kontinuerligt behöver du troligtvis inte den här beskrivningen.


Handlar det i stället om spisen på fritidsstället, eller.

Hej vi har en vedspis som sitter i vårt kök! Jag skulle gärna vilja veta lite mer om dess historia och hur gammal den kan tänkas vara ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg