onsdag 9 november 2016

Fläkt woods rdkr

Ventilationsaggregat RDKR. Rätt till ändringar förbehålls. Reglercentralen reglerar den roterande värmeväxlaren och eventuell tilläggs värme för att hålla tilluftstempe- raturen vid det värde som önskas.


Användaren väljer i samråd med servicetekniker samt . Värmeåtervinningsaggregat RDKR. Verkningsgra upp till.

Rekommenderas för bostadsytor upp till 1m2. Filter upp till klass F7. Vi har snabba leveranser med telefonsupport om du har frågor. Fläktwoods RDKR ingår i system Minimaster och Minivent RDKR-1-1-0-2-2.


Energidriftslägen REDUCERAD och NORMAL. Ersätt det med FläktWoods minimaster RDKR. För mer information, besök vår hemsida! Det finns olika filterpack till denna aggregatmodell.


Se till att kontrollera vilken variant din maskin använder.

Efter månader, avlägsna de . Jag bor i ett år gammalt hus byggt av Skanska. Den har nu vid några tillfällen stannat och gett. Kan både användas som förvärmare och eftervärmare och har en kapacitet på 500W. Omfattas inte av utökad ansvarstid vid entreprenad.


Logga in för att se prisuppgifter. Det är en vidareutveckling av FläktWoods aggregat RDKG och har en roterande värmeväxlare, vilket ger mycket bra värmeåtervinnin. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! FTX RDKS väggmontage, max boyta 1kvm. Tähän konemalliin on olemassa eri suodatinsarjaa. Tarkistathan omasta koneestasi mitä siinä on käytössä.


Fläkt Wood RDKS För max boyta 1kvm. Kun kuukautta on kulunut, poista .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg