fredag 25 november 2016

Moderna kaminer

Scandinavisk Spismiljö har funnits i mer än år och vi vågar påstå att vi kan brasvärme. Denna bransch har utvecklats enormt under dessa år, från enkla kaminer i plåt eller gjutjärn till dagens moderna rentbrännande eldstäder. Välkommen in till oss och prata brasvärme. Moderna kaminer har oerhört mycket bättre förbränning än äldre modeller. Med ny teknik har vi kommit närmare fullständig förbränning som förutom värme bara ger koldioxi vattenånga och aska.


Oavsett om huset värms upp med fjärrvärme eller egen värmeanläggning är en braskamin ett bra komplement, och dessutom.

Energimyndighetens senaste test av braskaminer visar att en modern braskamin kraftigt minskar vedförbrukningen och miljöutsläppen jämfört med äldre braskaminer. Testet visar att vedförbrukningen kan minska med ca procent och att miljöutsläppen kan halveras eller minska med upp till procent. Jøtul erbjuder ett komplett spektrum av både traditionella och moderna kaminer och spisar, som alla bygger på fina norska hantverkstraditioner. Energimärkningen tillsammans med ekodesignkraven kommer att driva på produktutvecklingen och underlätta för konsumenter att välja nya effektiva kaminer med låga utsläpp, vilket gynnar miljön både lokalt och globalt, säger Anna Carlén på Energimyndigheten.


Källa: Myndigheten för samhällsskydd . De flesta moderna kaminer påverkas inte av Boverkets nya förbud mot vedeldning. Några exempel, inklusive för de som inte bara hipstereldar utan faktiskt värmer en bostad följer nedan. Detta inlägg är inte reklam, och jag eller någon till mig närstående har inte fått någon som helst ersättning för detta.


Rätt eldning i moderna kaminer ger miljöriktig värme, säkerhet och trivsel.

I en övergripande energistrategi, byggd på förnyelsebara energikällor, har därför brasvärmen sin givna plats. Oavsett om bostaden värms upp med fjärrvärme eller en individuell värmeanläggning är brasvärme, som den enda helt el-oberoende . Hos Jötul hittar du braskaminer med funktionell och modern design. Marknadens största urval av vedeldade braskaminer. I våra kaminer har fint hantverk och tradition kompletterats med modern.


Kaminen har en mycket elegant och enkel design. Den finns i två versioner, med jämn och obruten sockel eller med ett dekorativt vedmagasin. En vacker kamin på fötter i gjutjärn - med praktisk låda i nederkant. Designad av Monica Ritterband. Men en kamin med liten lucka kan eldas som en öppen spis och fungerar att grilla korv i. Vad är det viktigaste man bör fundera över innan man bestämmer sig?


Så här får du ut det bästa av din braskamin i. Därför är moderna kaminer så effektiva. De bästa kaminerna kan reducera bränsleförbrukningen med upp till. Den extra brännkammaren ger en effektiv förbränning och ett . En ny och modern kamin är snällare mot miljön än en gammal kakelugn.


Med sin effektiva uppvärmning och renare förbränning är moderna kaminer , kassetter och insatser ett klokt val eftersom de dessutom spar pengar till hushållet. Låt veden ligga uppstaplad på kaminens kortsida och låt det moderna .

Flexibla, stilrena och moderna Bio kaminer. Våra fristående modeller är mycket lämpade att använda som stilrena rumsavdelare och en fristående Bio kamin har dessutom fördelen av att vara ett flexibelt element i inredningen. Om du vill möblera om och flytta kaminen till ett annat läge i . Trettio år med värmande kaminlösningar. Eldkällan drivs av Hans Didriksson och är ett familjeföretag med trettio års branscherfarenhet.


Eldkällan säljer och monterar kompletta brasvärmeanläggningar – från äldre kakelugnar, till öppna spisar och moderna kaminer. Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin, insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. Goda skäl att välja ny braskamin. Rökutstläppet är minimalt eftersom kaminen använder energin .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg