torsdag 17 november 2016

Vattenmantlad kamin pool

Att vattnet är iskallt och att barnen vägrar bada är inget man räknat med vid inköpet av poolen, det såg ju så mysigt ut på reklamen. Vedeldad poolvärmare är det snabbaste sättet att värma din pool. En vattenmantlad stor vedkamin av med 1liters vattenmagasin. Men jag är en sån badkruka så jag vill gärna ha lite värme.


Dock saknar jag pengar och ett bra värmesystem till Poolen. Kom då och funderade på vedeldade tunnor.

Typ enlda som en galning på förmiddagen så man kan bada på EM. Säljer en vattenmantlad kamin inkl rostfri-skorsten och slangar för inkoppling mot tex best way- pool. Större anslutning finns, kan maila bild.


Många använder spirorör, men en rostfri skortsten är mycket snyggare och håller sig fräschare! Den var dock ej gratis i inköp! En mycket prisvärd kamin anpassad för uppvärmning av små som stora badtunnor.


Värmer snabbt och effektivt din badtunna med låg vedåtgång. Detta är en mycket efterfråga poolvärmare anpassad för trådgårdspooler med en vattenvolym upp till m3.

Med fri tillgång på ved ökar du temperaturen i poolen snabbt till en låg kostnad jämfört med en el-värmare. Kaminen är vattenmantlad och tillverkad av marinaluminium, kräver cirkulationspump t. En kamin i huset som genererar reell värme har blivit ett attraktivt vapen i kampen mot alltför höga uppvärmningskostnader. För den som har ett litet hus och ett vattenburet uppvärmningssystem kan en vattenmantlad kamin vara svaret på frågan om vilken typ av kamin som lämpar sig bäst.


Monterings och skötselanvis- ning”. Vattenmantlad braskamin med en effekt på 8. W och klädd med keramiska plattor. Förläng badsäsongen med vår smidiga poolvärmare. W är lämplig för pooler upp till m den levereras.


VVM 5utgör en komplett anläggning för värme och tappvarmvatten. Inbyggd solslinga för enkel anslutning till solpaneler eller exempelvis vattenmantlad kamin. Tänkte höra med er folk som verkar ha koll.


Nu undrar jag ifall det är vettigt att koppla in en vattenmantlad såsom de visar på denna länk en bit ner på sidan. VVM 3är försedd med en utetemperaturstyrd värmeautomatik. Efter injustering tillförs rätt värmemängd för den aktuella utetemperaturen.


Anslut en pool så ni kan njuta av värmen även på sommaren. Eller varför inte ansluta en pool så ni kan njuta av värmen även på sommaren. Det ingår alltid tre års garanti.

Utrustad med A-klassade lågenergicirkulationspum par. För lägsta energianvändning och största besparing är. Trådlös rumsgivare finns som ett ovanligt klokt tillbehör. CTC GSi-utrustad med . På stor tomt i Stavre ligger denna rymliga villa med vardagsrum , fyra sovrum, stort härligt allrum, nytt fräscht kök, två badrum varav ett nyrenoverat badrum.


Vidbyggt garage, stor altan med pool och bra ekonomi med uppvärmning via bergvärme, solpaneler och vattenmantlad kamin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg