torsdag 17 november 2016

Öppen spis utan rök

Vem har inte drömt om att krypa upp i soffan en mörk höstkväll, till värmen från en öppen spis ? Nu är det möjligt för alla! Bastuspecialisten satsar på ett stort sortiment av skorstensfria spisar, som möjliggör en levande eldstad i alla hem. Med de nya skorstensfria spisarna är det bara kreativiteten som sätter gränser.


Skorstensfria eldstäder kan framförallt vara en fördel i många lägenheter som saknar rökkanaler.

Låt Mariebergs öka mysfaktorn med en skorstensfri eldstad. Sverigespisen skorstensfria. En skorstensfri eldstad ger dig alla fördelar som en riktig eldstad har utan att tumma på känsla eller kvalité. I eldstaden förbränns bioetanolen och skapar lågor som ser ut som en öppen eld.


En timmes eldning kräver. Den skorstensfria kaminen, som eldas med flytande ved (bioetanol), ser numera ut som en vanlig kamin. Men det finns stora olikheter.

Den stora fördelen är att kaminen är skorstenslös och att du utan problem kan flytta . PPEN SPIS ELKAMIN FÖR HÖRN VIT. Elegant eldstad för hörnet! Elektrisk öppen spis med två värmelägen som du placerar i ett av hemmets hörn. Elden simuleras istället med hjälp.


För dig som inte har en öppen spis med skorsten och inte heller vill köra med alternativen Flame Gel, el eller gas så kanske GlammFires passar dig. Här får man eld genom lite LED-lampor och vattenånga. Välkommen till PriceRunner!


En värmande brasa förhöjer alltid stämningen, särskilt under den mörka och kalla tiden på året. Alla har dock inte möjligheten att installera en öppen spis eller braskamin. Här tittar vi närmare på tio modeller utan skorsten som alstrar viss trivselvärme. Spisarna placeras antingen fristående, hängande eller . Allt fler väljer att installera kamin, öppen spis eller kakelugn för att få det mysigt och varmt på vintern.


Många kommuner kräver bygganmälan för att installera en . Inget är så romantiskt som en sprakande eld.

Essinspisen är det företag som funnits lägst på den svenska marknaden och vi är ensamna om våran höga kvalitet och säkerhhet, ingen annan lämnar som vi års garant på alla spisar. I engelsk modell med riktig el utan rök. Eldas med spisbränsle (medföljer ej).


Tänk dig att slippa vedklyvning och sot. Syftet med en skorsten är att föra ut röken från brinnande trä. Nyckeln till att undvika rökbildningen är helt enkelt att använda andra brännmedel. Kaminens storlek: H cm.


Hitta alltifrån en liten behändig modell till en rejäl kamin utan skorsten i vårt sortiment. Kontakta oss med frågor om skorstensfri öppen spis. Här hittar du bra tips om skorstensfria kaminer när du ska välja en kamin utan skorsten.


Effektivt alternativ med rätt insats. När man vill höja mysfaktorn bortom levande ljus och inte har en riktig kakelugn eller öppen spis kan en kamin utan skorsten vara ett alternativ. De kräver inget bygglov och avger ingen rök eftersom de eldas med biobränsle. Vill du uppleva känslan av en värmande och levande kamin, men vill slippa röken ? På marknaden finns i dag ett otal modeller som ger stor flexibilitet när man vill . Fundera på en kamin utan skorsten.


Här kan du finna en riktigt snygg etanolkamin online som fyller alla dina krav och behov. En etanolkamin kan verkligen lysa upp hela rummet. Våra skorstensfria kaminer eldas med spisbränsle vilket gör .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg