onsdag 30 november 2016

Infravärmare golvmodell

Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av terrassvärmare och infravärmare. Välj bland golv-, bord- och takmodeller. Om aggregatet skulle tippa kommer värmen av säkerhetsskäl att slås av automatiskt.


Om värmen skulle överstiga den högsta. För inomhusbruk eller i uterum samt för andra regnskyddade ytrymmen. Infravärmare i golvmodell med 60° rotation och tippskydd.

Här finns infravärmare med som en naturlig del. Med infravärme blir altanen och uterummet användbart mycket längre på säsongen och även under svala kvällar på sommaren. Vi har flera modeller av infravärmare att välja mellan och beroende på hur och var infravärmaren eller halogenvärmaren ska placeras finns olika . Ett klassiskt välbeprövat alternativ.


Värmen från infravärmen är främst strålvärme. Det vill säga att den inte värmer rummet i sig utan material och människor. Precis som solen som kan värma oerhört en fin vinterdag trots att det är flera minusgrader. Veito är en av världens ledande tillverkare av infravärmare.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör. Välkommen till PriceRunner! Filter: terrassvärmare 900. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Veito Trädgårdstillbehör till orientmattor!


Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Ger en omgående dokumenterat effektiv direktvärme, med bara halva energiåtgången jämfört med andra typer av terrassvärmare. Värmaren har ett effektläge och täcker minst m². Golvmodell som ansluts direkt till vägguttaget. En produkt i Silverline Patio Heating . Mindre golvmodell som ansluts direkt till vägguttaget.


Vacker terrassvärmare från HORTUS till effektiv uppvärmning av uterummet, förtältet eller på terrassen, som gör det till ett nöje att sitta ute länge på en sval sommarkväll. Modellen är lämplig till användning både inne och ute, det enda du behöver är ett eluttag och kanske en förlängningsslad så är terrassvärmaren redo att . Veito infravärmare är tillverkade enligt senaste kolfiberteknik och värmer lik solens strålar med sin utvecklade infravärmeteknologi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg