fredag 25 november 2016

Ivt givare

Om inte byt ut den mot en ny. Ok, den var lite dyrare än jag trodde. Den sitter på röret som går ut från kompressorn. Vår webbplats använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats.


Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan.

Jag kollade med supporten och fick ett mellan tummen och pekfingret-pris på ett par hundra. Ingen givare är beställd än, så något exakt pris vet jag inte än. Frågan ställdes innan köpet, bara för att slippa en svår chock senare.


Ja det var ju till en IVT49 . Alla givare utom hetgas, utegivare och rumsgivare kan du använda samma typ av givare. Köldbärare in är GToch Köldbärare ut är GT11 . Styrning med utegivare är det vanligaste sättet för reglercentralen att styra värmepumpen. En givare monteras upp på husets yttervägg.

Den skickar signaler till reglercentralen i värmepumpen. Vattnet värms i värmepumpen och går sedan ut till värmesystemet igen. När beredaren är uppvärmd kopplas värmesystemet . Det innebär att man ackumu.


Retur till värmepump (DN32). Givare framledning (DN20). VP har även inbyggd inne temp givare i frånluftskanalen som den styr efter så du måste lura båda givarna finns tyvärr ingen extern ingång på denna för att typ sänka temperaturen. Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar Tillbehör. Välkommen till PriceRunner!


Montering växelventil, VXvi. Inkopplingsanvisning givare och motorer. Motståndstabell för givare. IVT Greenline HT Plus E6. Visar temperaturen i eventuell extern värmekälla (ackumu- latortank).


Används för värmepumpens interna funktioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg