torsdag 17 november 2016

Nobö termostat

NOBÖ NTB2R GOLVTERMOSTAT. Varje mottagare har ett unikt nummer som gör att Orion 7kan skicka signaler till exakt den elektriska apparat som skall styras. En bekants svärmor hade krångel med sina radiatorer som var de äldsta jag sett.


NTB2R har ett användarvänligt gränsnitt och en modern design som gör att termostaten passar . Nobø Energy Control er et trådløst energistyringssystem som gjør at hele familien enkelt kan kontrollere varmen i boligen ved hjelp av smarttelefon og nettbrett.

Elektronisk termostat förberedd för styrtrå inkl. Z) och mastertråd (M) e-nr. Klassiskt utseende med luftutsläpp i fronten. Godkänd av CE och Nemko . Dubbel elektronisk termostat med inbyggd mottagare för Nonö Orion 700.


Det kan också vara så att man ändrar mellan de två temperaturerna med reglaget II på sidan. Nobö erbjuder års garanti.

Vad det skall vara bra för vet jag inte, men jag har sett sådan funktion på andra element. Jag vet inte hur gammalt det är, men det är elektronisk termostat. Om det fungerar och inte är repigt eller buckligt finns . NCU 2T har en tydlig display som visar temperatur och status. Kunna höja temperaturen ett antal timmar i förväg för normal värme i huset innan man kommer dit.


Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Välkommen till PriceRunner! Slavenhet med egen kraftelektronik. Levereras med anslutningsdosa. Har en väggmonterad trådlös termostat som kan sköta en eller flera radiatorer i samma rum.


Energieffektiv radiator med glasfront. Ren, mjuk värme med styrning för bättre . Lisää Tuotetietokansioon. Tuotteelle ei enää tarvita sähkönumeroa tai se on poistunut toimittajan valikoimasta.


Funktionsenhet RRDC passar till Nobös panel av typ C,P,K,L,R och T, och panelen skall vara avstängd vid monteringen.

Lför identifiering av funktionsenhetens typbeteckning. RRDC är utrustad med dubbel elektronisk termostat. Trådløs termostat fra Nobø med Ring hytta varm funksjon.


Kobles til DEFA Base Unit DIY eller PRO. Enkelt og moderne design. Typ av radiator: Elradiator Material: Galvaniserat utförande. Färg: Vit Övrigt: Elradiator med elektronisk termostat. Vilket betyder att termostaten består.


Detta gör att man kan spara en del. Systemet kan også overstyres via et et afbryderpanel til væggen kaldet Nobø switch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg