onsdag 30 november 2016

Dräneringstråg

Samtliga problem som uppkommer av för mycket kondens från värmepumpen kan lösas med hjälp av våra tillbehör. Det allra säkraste sättet är att transportera bort vattnet genom att först samla upp det i ett dräneringstråg och därifrån leda bort det i en slang till exempelvis stuprör eller dagvattenledning. Smidigt dräneringstråg med inbyggd värmekabel för kondensvatten.


Led bort fukt från värmepumpen och huset, som annars kan gå ner i husgrunden! Tre olika alternativ för dräneringsslang.

Testat för utetemperaturer ned till - 34°C. Vid låga temperaturer fryser vattnet till is och kan orsaka isbildningar på och under pumpen. Om oturen är framme kan det skada värmepumpen och skapa isgator på tomten.


När du installerar din värmepump är det därför viktigt att också planera för dränering av värmepumpen. Ett dräneringstråg eller en dräneringspump är . Nu har vi utvecklat nästa generations dräneringstråg med uppvärmning. Plasttråget är dubbelbottnat med inbyggd värmematta monterat i en speciell metallfolie bag, för bästa värmespridning.

Den speciella plasten är UV beständig, värmetålig och även stöttålig vid mycket låga temperaturer (-grader). Under vintertid brukar kondensvatten från värmepumpen frysa och kan ibland frysa på olämpliga platser. Med ett dräneringstråg kan du enkelt lösa detta problem.


Med detta smidiga dräneringstråg leds vatten och fukt bort från värmepump och hus med hjälp av en inbyggd värmekabel. Alltid snabb leverans - Klimatshoppen. May Sommaren är det ett perfekt tillfälle att lösa problemet med isbildning i värmepumpen. Vänta inte tills kylan sätter in. ClimaLine är en dräneringstråg.


Dräneringstråg , droppskål till luft luft värmepumpar, med inbyggd värmeslinga. Röret går ner direkt i marken men ligger inte så djupt första metrarna. Värmekabel dräneringstråg. Hej, dräneringstråget är fullt med is. Går det koppla förbi och laga den till våren?


Hur styrs den,nån givare? Har lite panik så tacksam för snabba svar :). Aug Jag tänkte köpa ett dräneringstråg med värmekabel till min LLVP, tycker dock att dom är dyra.

Ska sätta en llvp på garaget och har köpt ett tråg till med värme i och värmekabel som leder bort smältvattnet i stället för att det droppar ned under pumpen vid husväggen. I dräneringstråget fästs en slang som leder iväg vattnet. Själva tråget fästs under värmepumpen på olika sätt: ovanpå ett markstativ, under en väggkonsol. Det beror lite på vilket dräneringstråg du . Sortera efter mest sålda, Sortera efter högsta betyg, Sortera efter nyhet, Sortera efter lägsta pris, Sortera efter högsta pris. Tråget är konstruerat för att monteras mellan konsolen och värmepumpen.


Fördelarna är många, uppsamlingsytan är mycket mindre och tråget drar därför mindre ström.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg