måndag 28 november 2016

Frej jonsson grossist

SKULLE DU TILL FREJ JONSSON ? Vi har helt enkelt blivit med golv. Hos oss erbjuds du som ”privatperson” fortfarande branschens främsta varumärken inom badrumsmöbler och inredning PLUS ett väldigt brett sortiment av golv, kakel, . Förra året gick företaget med förlust. Det sitter endast män i styrelsen.


Embed or link this publication.

Frej Jonsson VVS-katalog. VÄLKOMMEN TILL FREJ JONSSON GROSS. Vi är specialisterna som gör våra kunder till proffs. Hos oss hittar du ledande varumärken inom golv, kakel och badrum.


Vi är en erfaren grossist med år på nacken. Idag erbjuder vi golv, kakel och badrum från ledande varumärken, alltid med personlig service och välutbildad . Verksamhetsbeskrivning: Grossist - och detaljistförsäljning inom VVS. Genom förvärvet av butiken, specialiserad inom badrum och VVS, förstärker gruppen sin fysiska när.

Företagsinformation: Org. En smidig, trygg och prisvärd lösning för en komplett installation. Du som är VVS- installatör köper våra produkter från närmaste VVS- grossist. Här hittar du som proffs din närmaste återförsäljare.


Se Steve Tobiassons profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Steve har lagt till jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Steves kontakter och hitta jobb på liknande företag. Badrumsgruppen på Hisingen. John Fredrik med huvudkontor i Göteborg blir åter en renodlad VVS- grossist.


Den november togs elsortimentet bort i Uddevalla-filialen, skriver företaget på hemsidan. Försäljning -jobb på Monster. Comfortmedlemmen Kungälvs Rörläggeri rapporterar tio nya projekt med ett totalt värde på cirka miljoner kronor.


Det i särsklass största är hotell- och kontorsprojektet Skeppsbron i Göteborg, som utgör knappt hälften av ordervärdet i de nya. Avdelning: Projekt och order. Kategori: Kungälvs Rörläggeri, Comfort, Västra . Rörpojkarna firar år som VVS - grossist.


Hela utbudet hittar du i vår webbshop.

Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Handla online i Ahlsell webbutik. Självklart har du som ”företag” som vanligt all.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg