måndag 16 januari 2017

Eberle golvvärme

Golvvärme termostat FIT 3U. Separata program för hemma- och bortaläge för minskad energianvändning, speciellt lämpad för styrning av värmekabel. Det finns ett ställbart överhettningsskydd som gör att den lämplig även för t. Regleringskontakten öppnas vid stigande och stänger vid sjunkande temperatur (uppvärmning).


X² = Kan användas med externt kopplingsur. Bimetalltermostat med accelerationselement för .

Ebecos EB-Thermserie består av fyra golvvärmetermostater utvecklade för enkel, snygg och energieffektiv styrning av golvvärme. Det ingår en termostat i alla våra golvvärmekit, men de kan också köpas separat. Vattenburen golvvärme från Uponor gör varje kvadratmeter användbar! Vi ser till att hela huset blir varmt, skönt och tyst med ett osynligt värmesystem.


Med rätt rumsreglering sänker du . Trådlösa termostater för rumsvärme ( TFDäven för golvvärme ). Välj mellan vred och digital display. Ingen kabeldragning mellan givare och styrelektronik. Hög kapslingsklass (IP44) på mottagardelen och givare med triacstyrning (tyst reglering).

Antingen så är jag sedvanligt korkad eller så är schemat förvirrande för jag får inte grepp på hur jag ska koppla in den här termostaten. Kelvins lågvolts golvvärme har Sveriges tunnaste värmekabel, golvvärmen är enkel att installera och du kan göra det utan behörighet - Välkommen! Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. De flesta golvmaterial är lämpliga att använda i kombination med golvvärme , förutsatt att golvet har preparerats korrekt och tillverkarens riktlinjer för godkända temperaturer följs.


Denna vara kan samfraktas (Den fasta fraktkostnaden ökar ej). Marknadens smartaste och. Vi fortsätter att utöka antalet kompatibla ramar och givare. Förväntad leveranstid i enlighet med lokala . Elektronisk termostat för styrning av golvvärme. Mikroprocessorstyrning ger en jämn och behaglig temperatur samt lägre energiförbrukning.


Medföljande sensor av NTC-typ, m. Eberle Senast tillagda Termostatrar. Intelligent solutions with lasting effect. Upptäck nya affärsmöjligheter med den nya appen för.


DEVI 15K utökar kontinuerligt antalet kompatibla ramar och givare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg