tisdag 17 januari 2017

Designradiatorer

Här hittar du designradiatorer som vänder upp och ned på alla traditionella begrepp om hur en radiator ska se ut. Det handlar lika mycket om att utveckla lösningar som utgör en integrerad del av inredningen. Det är därför som vi har tagit detta initiativ att förändra människors attityd och visa att element faktiskt kan vara snygga´. Och det är därför som det finns designradiatorer som inte bara ökar komforten utan även . Designade radiatorer för både el och vattenburen värme.


Varmital marknadsför exklusiva designradiatorer , klassiska element och handdukstorkar som blir snygga inredningsdetaljer.

Vi erbjuder ett brett sortiment av snygga designradiatorer som du knappast vill gömma undan. Samtliga håller en mycket hög kvalitet och är en fröjd för ögat. Vertikala designradiatorer är ofta inte bara funktionella utan också designade med tanke på exceptionella estetiska aspekter. Vilken modell man väljer beror förstås på vilken smak man har, men man bör också ta hänsyn till faktorer som var de ska installeras och tillgänglig budget. Om den vertikala radiatorn ska placeras på . Läs mer om designradiatorer Koratherm från Korado på vår hemsida.


Vi har vattenburna element till priser som varierar beroende på tillverkare, modell och design du är ute efter. I vårt spennende sortiment av designradiatorer finner du modeller som utfordrer tradisjonelle forestillinger om hvordan en radiator ser ut. Danfoss marknadsför ett nytt sortiment av termostater, som utmanar uppfattningen att en termostat inget mer är än ett nödvändigt tillbehör.

Högkvalitativa och originella designradiatorer från Radiaatorikeskus. Designradiatorer av JAGA, LICON, ISAN, ZEHNDER. ISAN är en leverantör med långa traditioner och över års erfarenhet som erbjuder kunderna ett brett sortiment av badrumsradiatorer ISAN MELODY, strålningskonvektorer och lamellradiatorer ISAN EXACT, . LVIs elektriska dekorativa radiatorer utstrålar inte bara en naturlig värme som känns behaglig, de är också trevliga att titta på.


Vår designprincip är att radiatorn ska passa din inredning och inte tvärtom. Därför utformar vi alla radiatorer med ett öga på estetik och detaljrikedom. Se våra designradiatorer ! Ud over de specielle designs, som ribberør, forskellige vertikale . Det er på tide å tenke nytt, og gi slipp på gamle forestillinger om hva en varmekilde er. Varmesystemer kan levere radiatorer som er et aktivt element både i form og funksjon. Og skulle du ikke ha vannbåren varme, finnes modellene også for strøm.


Stift bekendtskab med forskellige radiatorer i design fra Purmo og læs inspirerende blogindlæg om, hvordan du kan indrette med designradiatorer og varme. Varme er grundlaget for hele vores liv. I vort firmas 1-årige historie har varmen altid inspireret os til innovation inden for radiatorer. Se detaljerne til produkttype: Forindstillingsventil til designradiatorer , RA-NCX. TVS leverer et solidt, veludført produkt med lang levetid og i høj kvalitet.


Dette sker gennem korrekt materialevalg, kontrollerede produktionsprocesser og en tæt kontakt til markederne. Importør av gulvvarmeprodukter med salg til rørleggerbedrifter.

Vi fører alt fra designradiatorer til komplette gulvvarmeløsninger og alle tilhørende komponenter for montasje. Vi oversetter dokumentasjon til norsk og legger det ut på våre websider for nedlasting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg