tisdag 10 januari 2017

Pelletskamin utan skorsten kmp

Pelletskaminer utan skorsten finns det? Klart att det finns, och det är en Svensk patent från Ariterm i Kalmar. Vilket gör att du inte behöver bygga en dyr skorsten i huset. Utan bara ett hål genom väggen, visst är det otroligt?


KMP Drag är en lösning som gör det möjligt att installera KMPs kaminer utan skorsten. Med en skorstensfri pelletskamin är du inte bunden till placeringen av din skorsten det är dessutom billigare än att installera en ny skorsten eller att renovera en .

Våra pelletskaminer täcker större delen av en normalstor villas värmebehov och kan vara en primär värmekälla för ditt boende eller komplettera din eluppvärmning. Tänk vilka möjligheter du får att placera kaminen precis där du vill. Vid installation av Drag får du bara en bråkdel av kostnaden jämfört med en vanlig skorsten.


För en modell av pelletskaminerna finns testresultat både med en vanlig skorsten och med väggfläkten KMP Drag. Det är därför viktigt att inte bara jämföra ljudeffektnivåerna rakt av mellan kaminerna utan att lyssna på en kamin som är igång för att höra hur den låter. KMP Lilla Frö kan med fördel anslutas till KMP Drag i de fall ditt. KMP ”Drag” är en unik lösning som gör det möjligt att installera pelletskamin utan skorsten. KMP har tillverkat pelletskaminer i år.


Den extremt höga verkningsgraden och användarvänligheten har gjort våra kaminer till de mest sålda i Sverige.

Med Ariterm Drag kan en pelletskamin istalleras utan skorsten vid en yttervägg. En film som visar installation av KMP drag tillsammans med en pelletskamin från Ariterm. Skorstenslös pelletskamin (DRAG). Drag är en unik lösning som gör det möjligt att installera pelletskaminerna Neptuni, Ekerum, Lilla Frö och Mysinge utan skorsten vid en yttervägg. Med Drag får du bara en bråkdel av kostnaden jämfört med en vanlig.


Med en modern pelletskamin slipper du vedeldningens nackdelar och kan reglera uppvärmningen efter behov. Modern designad skorstenlös kamin av märket KMP Neptuni. Marknaden för pelletskaminer fick för några år sedan en skjuts då det lanserades en ny typ av kamin som inte kräver skorsten.


Enkelt, bekvämt och med klara fördelar för ekonomi och miljö! Ytterligare ett plus är vår rökgasfläkt KMP Drag, som gör att även du som har ett hus utan skorsten kan installera en Ari- term pelletskamin och njuta av klok och skön värme. Gjutjärnet kan med fördel putsas upp och får då en vacker lyster. En pelletskamin fungerar i stort som en vedkamin – båda ger brasvärme och har hög mysfaktor. KMP Mysinge kan även fås med kalk.


Men medan vedkaminen brinner med hög effekt under kort tid kan. Dragfläkten får inte sitta för nära ett ev luftintag till ditt eller grannens hus och inte heller nära uteplats el likn. Annars så fungerar det bra med den nya modellen av drag men priset är nära nog lika som en skorsten. Samtliga KMPs pelletskaminer kan anslutas till KMP Drag i de fall ditt hus saknar skorsten eller du vill placera kaminen mot en yttervägg.


Med KMP Drag behövs ingen skorsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg