torsdag 19 januari 2017

Lvi meb

LVI - Komfortabel värme som är miljövänlig, energieffektiv och i modern design. LVI är marknadsledande inom elradiatorer, element, handdukstorkar, dekorativa radiatorer. LVI produkterna är hållbara och har en lång livslängd.


Download Add to basket Remove . Clever Heating cleverheating.

Jag tror det är fel på termostaten och vill finna rätt modell beteckning till elektrikern. Dessvärre finner jag ingen beteckning på elementet. Vår LVI radiator har upphört att fungera. Elementet är sammankopplat i en kedja med flera element och startas upp med telefon.


FRÅGA Min radiator har slutat fungera. Den slår inte till och blir varm. Beror det på att termostaten är trasig?

Kan man byta enbart termostaten eller måste jag köpa en helt ny radiator? Nu när det börjar bli dags att slå på värmen upptäckte jag att ett element inte blev varmt. Det är ett LVI MEB 50 400v. Jämför priser och läs recensioner på Element.


Välkommen till PriceRunner! Mar Oljefyllda radiatorer med termostat. Storlek: L: B: Hämtas tidigast april. Instrumentet består av en sändarenhet och en mottagarenhet, med stora LCD displayer. Dessutom finns ljudindikering samt en bargraf funktion för enkel avläsning vid sökning.


Sökning kan göras både på spänningsatta och ej spänningsatta kablar. Hela utbudet hittar du i vår webbshop. Stort sortiment av produkter från LVI hittar du hos bygghemma. Beställ online snabbt och enkelt, alltid till lågt pris. Radiador eléctrico a fluído, com termostato electrónico na parte inferior do radiador e parcialmente escondido.


Regulação de temperatura exacta.

Temperatura superficial máxima de 60º graus. Opcção de redução de temperatura em 4ºC. Não necessita obras ou qualquer manutenção.


Feb Knappt använda 93cm breda 50cm höga 800w Upphängningskonsoll medföljer med skruvar samt kopplingsdosa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg