söndag 29 januari 2017

Rengöringsmedel test

Utbudet av rengöringsmedel avsedda för badrummet är stort och reklambudskapen utlovar ofta en undergörande effekt när det sprayas över den smutsiga ytan. Men verkligheten är inte. Resultatet ligger också i linje med de tester som Testfakta Research låtit utföra de fem senaste åren.


Bil Produktnamn, Allrengöring. Märkning, Svanen, Astma- och allergiförbundet.

I många tips för att städa miljövänligt rekommenderas ättika i stället för starka rengöringsmedel. Tillgång till tester när du bäst behöver det. Så får du rent i ditt badrum – smarta tips.


Rena kakelfogar med bakpulver, samt städa med citron och ättika. Så rengör du bäst kakel och fogar – bra tips! Man kan alltså inte få bort asfaltsprickarna på bilen med Ajax utan måste ha ett rengöringsmedel med petroleumbas – nafta.


De rengöringsmedel vi testat är alkaliska. Om det funkar som i reklamen vettefan men du får testa dig fram, har inte använt det på länge .

Vem har inte hört att blekmedel (tex Klorin) är det ultimata rengöringsmedlet ? Och en av anledningarna till att såpa eller andra rengöringsmedel är så bra är just för att det drar till sig smuts, så om inte allt medel tas bort efteråt kommer ytan att fortsätta. Testa att skura ren den med en halv lök nästa gång. För att få riktigt skinande rent i badrummet ska det helst inte finnas några spår av själva rengöringsmedlet efter användning. För att testa detta sprayades produkten på en spegel som sköljdes med vatten efter en minut.


När spegeln hade självtorkat undersöktes den i ett ljusskåp. Här är det bara Jif Power . Rengöringsmedel – Ren Fritid vinner test igen. Ren Fritid är utvecklat för att rengöra husvagnar, båtar, bilar, plastfönster, trädgårdsmöbler i plast, vinylgolv, glasfiber m. Medlet har åter igen fått toppbetyg i ett test gjort av Dansk Camping Union (DCU).


Kladdiga skärmar, damm och smulor i tangentbordet, ofräscha hörlurar och klibbiga fjärrkontroller. Här får du råd om vilka hemmagrejer du kan använda – och vad du bör undvika – när du ger dina teknikprylar en grundlig rengöring. Beroende på vad för slags yta som ska rengöras, skölj med vatten eller torka av för att ta bort större lösta partiklar och livsmedelsrester. Har en dusch som måste rengöras - massor av kalk i vattnet har gjort den ful.


Nån som kan tipsa mig om ett dunderbra. Närapå alla har dock samma grundingrediens.

Vi testar detta ämne i sin renaste form och får rengöringstips av en expert. Teknikens Värld-redaktionen har valt ut de bästa produkterna för rengöring av dina fälgar. Nu kan du handla dessa direkt här i artikeln, klicka bara på produkterna ovan och checka sedan smidigt ut med . För att kunna sköta sitt golv rätt måste man veta vad det är för ett golv. Thomas Åkerblad menar att det mest användbara rengöringsmedlet är allrent med ett neutralt ph-värde på runt 7. Ofta hittar man rätt rengöringsmedel eller polish endast i golvbutiken.


Det finns i många olika fabrikat. Produkten är speciellt sammansatt för att ge medlet smutslyftande egenskaper och med det ge ett rent . Abnet passar all typ av . Det är även viktigt att se till att fibern du rengör inte är i drift.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg