torsdag 12 januari 2017

Fallslang pellets

ELDKRAFT AB - Din värmebutik på nätet. Nedfallslang till pelletsbrännare och pelletspannor. Fallslang 76mm för pelletsbrännare. Pelletsslang dia 76mm innermått, meterpris. Nån som kör med genomskinlig fallslang ?

Går det att se ljuset från lågan? Tar jag bort min fallslang , så ser jag ljus från lågan. Men vill slippa ta bort slangen. Vem säljer en genomskinlig godkänd slang?


TigexBulkföråd Termomatic ERA. Elden värmer sedan vattnet som leds ut till element eller annan. Ev förlängning av bulk- påfyllningsrör skall utföras i metall (ej plast).

Flexskruvsats utmatningsdel 4. Inv flexspiral för mm pellets. Dels för att en pelletspanna är konstruerad och optimerad för pellets , men också för att den är bättre isolerad och är tätare än din gamla panna. Det ger minimala värmeförluster och sparar pengar.


HUR LÄNGE LEVER DIN GAMLA PANNA? Har din gamla panna kommit upp i pensionsåldern? Ofta gör de det när de börja. Biomatic det självklara valet.


Som tillbehör finns anpassade luck- och asklådedetaljer som även gör. Matningssystem för pellets 4. Finns i dessa dimensioner : ( Innerdiameter ). Bionet without pellet burner. Låda 2: Tillbehörspåse, fallslang med slangadapter, metallinlopp, kompressor, tryckluftsslang, T-rör. För dig som ej har plats för färdigkonstruerade pelletsförråd för hantering av bulkleveranser av pellets så går. Skruvtransportör Ariterm Feedo ger en säker och problemfri transport av pellets mellan förråd och brännare.


Feedo är speciellt lämplig i kombination med utmatningsrännan Ariterm Depo, men fungerar även med andra på marknaden förekommande pelletssystem.

Feedo består av olika delar som kan kombineras till en .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg