måndag 30 januari 2017

Element gjutjärn

Radiatorer i gammal stil, eller med modern twist. Välj själv färg och ytbehandling. Termostater i hundratals varianter för alla smaker.


Dessa radiatorer kan användas i värmesystem med självcirkulation eller tvångscirkulation – beroende på rörmått och användning av termostatventil. Standardprodukter utgörs av block av tio element målade med grå vattenbaserad färg. Blocken kan framställas med önskade mått och i önskad kulör.

Gamla element i gjutjärn som står med tassar på golvet. Det är stor rotation på radiatorerna så enklast är om du tittar in hos oss för att kolla om det finns något som passar dig. Alla är lagrade i Nackabutiken . Läs mer på vår hemsida om modeller, storlekar och priser. Notera att priserna är per sektion och varje sektion bygger ca 60mm på längden.


Gjutjärn radiatorer - Färgade gjutjärn radiatorer - Utsmyckade gjutjärn radiatorer! Vår webbutik erbjuder färgade gjutjärn radiatorer med dekorativa klassisk design som kan möta alla förväntningar både vad gäller temperatur och utseende. Dessa gammaldags gjutjärn radiatorer är effektiva uppvärmningsanordningar, och, .

Läs expertens råd för att vårda gamla radiatorer och enkla tips för att lufta element , fylla på vatten i element och fixa din krånglande termostat. Bor man i ett hus där gammaldags element skulle passa in finns det en hel del äldre radiatorer av gjutjärn och plåt på begagnatsajter och i byggnadsvårdsbutiker. Fungerar - Några skador, se bilder.


Vi har fler objekt ute för försäljning, både på auktion och i vår butik. Titta gärna på dem och passa på att köpa fler saker när vi ändå skickar till dig. Målat, längd 5 bredd 2 höjd 1cm.


Vill du få en värdering utförd? Fler och fler upptäcker fördelarna med gjutjärn. Framför allt radiatorer av gjutjärn har en näst intill oändlig livslängd. Standardsortering, Sortera efter mest sålda, Sortera efter nyhet, Sortera efter lägsta pris, Sortera efter högsta pris . Gammal strömbrytare i gjutjärn med vred i porslin.


Riktigt fint skick trots ålder. De arbetar ju med syrefattigt vatten under lågt tryck (atmosfärtryck), och utsätts därigenom för små påfrestningar. De har stor värmeavgivande yta och är ganska effektiva, även jämfört med moderna panelradiatorer med flera sektioner.


Här hittar du hela vårt sortiment av vattenburna radiatorer från högkvalitativa tillverkare som Lenhovda och Purmo. Välkommen till Rinkaby Rör! Värmeelement Ex med inbyggd termostat och överhettningsskydd.


Exd kapsling av gjutjärn.

Elementpaket med rörelement av rostfritt stål. Med inbyggd termostat och överhettningsskydd i Exd kapsling. Brukar gamla element vara av gjutjärn ? Jag har i alla fall miggat en ett nytt luft nippelfäste på ett gammalt hederligt element för något år sedan och det var banne mig inte av gjutjärn. ShowrooSE, Helsingborg, Garnisonsgatan.


Se transportmöjligheter när du betalar för din vara . Stort sortiment av element , kaminer och terassvärmare för varmare hem och trädgård - köp till bra pris online hos Järnia! Stekpanna 28Cm Lätt Gjutjärn. Här presenterar vi Järnias bassortiment av kaminer, element och terassvärmare som värmer gott när det är kallt ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg