onsdag 11 januari 2017

Blocket se vedpanna

Byt din gamla vedpanna till en modern, effektiv och miljövänlig vedpanna och spara pengar En vedpanna står för både uppvärmning av huset och tappvarmvatten till kranar och duschar. Att elda med ved är ett bra miljöval om det sker på rätt sätt och med. Solo Innova vedpanna En kompromisslös sugfläktspanna för vedeldning. Test på Sveriges Provnings- och forskningsinstitut visar värden som placerar denna vedpanna i den absolut.


Mobilsurfare - gå hit istället!

Tillfälle att förvärva en vedpanna av märket Baxi Solo Plus som är på hela kw. Vedpanna med accumulatortank och stålskorsten säljes. Expansionskärl ingår också. VIADRUS U värmepannor tillverkas i gjutjärnsektioner som är sammanpressade och förankrade med genomgående bult.


Detta är en välbeprövad teknik som ger mycket lång livslängd för din värmepanna. Sotare, rörinstallörer och hela VVS- branschen är öve. STurbo: Den nya generationens vedeldade värmepannor Upptäck våra vedeldade värmepannor med modern teknik!

När våra erfarna ingenjörer började arbeta med nya STurbo var målen höga. Pannan har keramikinlägg i bra skick som byttes senast för år sedan. Säljes komplett med st isolerade ackumulator tankar på 7liter var. Sugen på att elda ved i modern form?


Fröling Svedpanna är det modernaste som finns i form av vedpannor. Lambdastyrd förbränning för optimal förbränning och låga emmisioner. Sotning sker via en spak på sidan av pannan som man dra i några gången inför varje eldning.


Se bilden med aska efter . Succé fortsätter, vår populära vedpanna. Den stora vedmagasin på 1liter och 50cm v. Installation av bergvärme är beställd och jag vill gärna se min tidigare vedpanna återanvändas. MAGA MA Series vedpannor.


Den är bra men jag orkar inte med vedhanteringen längre. Det är en Calmar panna, V3 volym liter och kW effekt. Sedan finns det två ackumulator tankar á 7Liter, en laddomat, och . För information om denna vedpanna , se leverantörens specifikation på .

Effecta Lambda II 60kW är en modern och effektiv vedpanna för en stor villa eller gård. Säljer begagnad (efecta) vedpanna inklusive två tanker och all tillbehör pga byte av värmesystem. Billigare vid snabbt affär. Nästan ny vattenberedare.


Skall sätta in bergvärme. Våra populära Maga vedpannor ! Fläktstyrd med sugande fläkt och underförbränning med stort vedmagasin. En rejäl byggd panna för vedeldning.


Pannan är tillverkad enligt EU norm EN 303-klass och med tanke på lång livslängd och enkelt handhavande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg