onsdag 25 januari 2017

Test av värmepump

Du ska köpa luftvärmepump och vill snabbt få reda på vilken som är den bästa värmepumpen idag. Och du har kommit helt rätt! På denna sida kommer vi nämligen att titta närmare på vilka luftvärmepumpar som vunnit i testerna den senaste tiden.


Men du kommer också att få veta vilka saker . Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen. Värmepumpen, är idag det vanligaste sättet att värma upp villan eller fritidshuset.

Ett test på bergvärmepumpar kan hjälpa dig i traven. Genom att jämföra produkter och priser på bergvärme får du en bättre överblick kring vilken lösning som kommer att vara den bästa värmepumpen för ditt hem. Som ett steg i detta har GreenMatch utvärderat ett bäst i test av bergvärmepumpar. I den här köpguiden fokuserar vi på den typ av värmepump som är enklast att skaffa, luft-luftvärmepumpen.


En bra luftvärmepump ska sänka energikostnaderna och skapa ett behagligt inomhusklimat utan att ljudet stör dig eller grannarna. Men hur vet man vilken pump man ska välja? Oberoende tester av värmepumpar är viktiga för att du som kund ska kunna få reda på vilken produkt som är bäst i test och bäst lämpad för just din villa eller stuga. I testerna ingår bland annat en beräkning av energibesparingen som beror på värmepumpens effektivitet, husets energibehov och .

Energimyndigheten genomför därför . Inför ett värmepumpsköp vill du självklart ha så oberoende information som möjligt om de värmepumpar du är intresserad av. Men vilka tester görs egentligen på värmepumpar och hur bra hjälp är ett testresultat inför ett värmepumpsköp? Det undersöker vi i det här blogginlägget.


Här finns tester från vårt Testlab. Fokus i resultaten är energianvändning, funktion , buller och andra viktiga egenskaper. Bäst i test - Värmepumpar. Vilken är egentligen bäst? Testresultat kan guida dig i valet av värmepump.


En värmepump , som har fått bra testresultat i oberoende tester är ett tryggt och säkert val. På den här sidan finner du information om olika typer av testning och vilken märkning testerna leder till. Exempelvis Fujitsu LTCN och Toshiba Polar har kunnat visa möjlighet till stora besparingar i . Det går att spara tusenlappar varje år genom sänkt energiförbrukning.


Receptet heter värmepump. Men vilken värmepump skall jag välja kanske du undrar? Det finns en mängd källor till information.


Men låt oss först kort upplysa om varför du bör investera i en.

Syftet med detta test är att synliggöra för slutbrukaren, konsumenten, hur stor besparing den får med olika fabrikat av luftvärmepumpar på marknaden. Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar. Testet är en förbättring och . Välkommen till PriceRunner! Läs mer här om varför Panasonics luft luft värmepumpar är några av dem bästa på marknaden! SP - Sveriges Tekniska Forskningsinstitut - Test luftvärmepump.


SP arbetar aktivt både nationellt och internationellt för standardiseringsarbete runt värmepumpar. En är att det kostar ganska . Jag och min sambo tänkte installera en luft-luft värmepump i vårt 70tals hus iom att vi har direktverkande el. Har letat runt en hel del efter bäst i test och det verkar inte finnas någon seriös test som är gjord på senaste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg