måndag 23 januari 2017

Ex klassad fläkt

Explosionssäkra fläktar i kanal-, centrifugal-, tak- eller axialutförande. EX - klassade fläktar , plast. Väggmonterade axial- fläktar i EAC -serien är konstruerade att användas i potentiellt explosiva miljöer, som specifierats i . Hos oss på Ekb finner du atex - fläktar utformade för att uppnå bästa kvalitet.


Köp en fläkt till din industri och upplev känslan av en renare luft.

Vi säljer tekniska säkerhetsprodukter som explosionsskyddat materiel, nödbelysning, fordonstillbehör och komradiotillbehör. SR 5EX är en batteridriven fläkt som är speciellt konstruerad för användning i miljöer som är potentiellt explosiva eller brandfarliga. SR 5EX tillsammans med filter och en godkänd ansiktsdel ingår i Sundströms fläktassisterade andningsskyddssystem. Olika fläkttyper i explosionsskyddat utförande, godkända enligt ATEX.


Varvtalsreglerbara med stegtransformator. Motorer skyddade genom inbyggt termistorskyd vilket måste anslutas till godkänt utlösningsdon. Radialfläktar med framåtböjda skovlar.


Takfläktar horisontellt eller vetikalt utlopp.

Axialfläktar med väggplatta . Våra fläktar finns överallt där människor vistas. Användningsområdena är väldigt. Gemensamt för alla fläktar är att de har väldigt hög prestanda och är av mycket god kvalitet.


EXPLOSIONSSKYDDADE ATEX -CERTIFIERADE FLÄKTAR. Köp online eller ring oss för personlig. Sundströms EX klassade fläktassisterade filterskydd är ett system för användning i bestämda explosiva miljöer. Kombinationen, fläkt SR 5EX och ansiktsdel, bestämmer skyddets förmåga att skydda andningsvägarna såväl som systemets EX klassning.


Förutsättningen för rätt val är att en noggrann . Evakueringsfläkt , IRSE, SPECIALIST PÅ UTRUSTNING OCH UTBILDNING FÖR ARBETE OCH RÄDDNING. Industrikomponenter AB, INKOM kan idag erbjuda Ex -godkända komponenter inom olika produktområden. Vi arbetar med produkter som är godkända både för den europeiska och den . I det nya direktivet anges krav som.


Följande gränsvärden gäller för . Fläkt Woods har många års erfarenhet av att tillverka luftbehandlingsaggregat för användning i explosiv miljö. Explosiv atmosfär kan förekomma under normal drift eller uppstå i händelse av olycka eller driftstörning.

Rosenbergs Ex - fläktar är avsedda för transport av ex - plosionsfarlig luftblandning inom zonerna och 2. De kan monteras eller ställas upp i rum klassade som zon. Elektriska anordningar i explosionsfarliga rum indelas efter den maximala yttemperaturen i temperaturklass Tt. Vattentålig 1x 1fläkt med IPklassad stator.


Din levernatör av fläktar. Lackerat, förzinkat eller i rostfritt utförande. Samtliga fläktar har enkel installation. AW fläktarna finns i två storlekar och fyra .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg