onsdag 25 januari 2017

Utomhusgivare nibe

Produktnamn, Utomhusgivare Fighter. Storlek, 80x80x25mm (BxLxH). En givare som är placerad utomhus som meddelar utetemperaturen till värmepumpen. Så här tömmer du din varmvattenberedare.


Hur får jag mer varmvatten ur min värmepump?

Naturen kan vara varm och kärleksfull, . Originalgivare för utomhusbruk till Nibe Fighter Värmepump. Utegivaren passar till följande modeller av City, EVV och Vedex: Passar till. Kan inte en vanlig tempgivare (typ till VBf o VBr) till Niben användas?


Den jag har sitter i en vanlig Kulodosa och ser likadan ut som dom som Nibe skickar gratis när nån är trasig. Trasig utegivare, vad göra så länge? Känner att golvtempen gått ner lite o har ställt upp några grader med finjusteringen så länge men undrar om det inte är bättre att bara dra ur utetemps kabeln så länge?


Köp Nibe Temperaturgivare till de flesta Nibe produkter - VVS home.

Detta tillbehör används för att få en jämnare inomhustemperatur. RTS har upp till tre funktioner: 1. Redovisa aktuell temperatur i värmepumpens display. Ger möjlighet att ändra rumstemperaturen i °C.


SÄV Säkerhetsventil panna. AVAvstängningsventil cirkulationspump. Cirkulationspump inställd. Inställning värmebärarflöde. Trygghetsförsäkringen överlämnad.


Den kompletta reglerautomatiken består av motorshunt, framledningsgivare, utegivare samt reglercentral. Reglerautomatiken är avsedd att kombineras med termostatstyrda radiatorventiler i rum med värmetillskott. EVC 2är en elpanna avsedd för villor med vattenbu- ren värme. Den består av ett dubbelmantlat tryckkärl, två elpatroner samt avancerad styrning.


Vattenvärmaren har ett korrosionsskydd av koppar. Elpatronerna är placerade i dubbelmanteln. En reglerutrustning har antingen utegivare eller rumsgivare eller en kombination av båda.


Smatrix Utomhusgivare kan antingen användas i kombination som utomhus eller inomhus givare för Smatrix Move Regulator eller i kombination med Smatrix Wave PLUS Reglercentral.

En trådlös anslutning mellan utegivare och reglercentral är möjlig i kombination med Smatrix Wave Termostat för offentlig miljö (T-163). IVT 8har tyvärr inga PGM ingångar för detta som NIBE osv har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg