onsdag 18 januari 2017

Fläkt med fjärrkontroll

Jämför priser och läs recensioner på Fläktar. Välkommen till PriceRunner! Fläktar som hämtat sin design från flygplanens jetmotorer verkar varar lite på tapeten just nu, vilket ju är trevligt eftersom det ser väldigt snyggt ut. Venti kan användas som bordsfläkt eller monteras på väggen och är justerbar i alla riktningar.


Allt från smidiga USB- fläktar och bordsfläktar till effektiva pelarfläktar med många inställningsmöjligheter.

En pelarfläkt eller en tornfläkt, har oftast timer och fjärrkontroll och du kan t. Här hittar du även små batteridrivna handfläktar och specialdesignade takfläktar. Fläktar , luftkonditionering, avfuktare eller luftrenare? Elgiganten har fläkten till ditt hem, välj mellan produkter som förbättrar ditt hemmaklimat.


Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! Finns i lager i webbshoppen. Se lagerstatus i ditt varuhus.

Oscillerande fläkt som har timerfunktion (5-h), tre hastigheter och är vinklings- samt justerbar i höjdled. Styrning sker med fjärrkontroll (batterier säljs separat) eller direkt på fläktkroppen. En frisk fläkt när du behöver det.


Den har en fjärrkontroll så att du kan styra hastighet, timer och oscillering på avstånd utan att behöva resa dig. Snygg takfläkt med fem armar I värmen är det utmärkt med en takfläkt som sprider kalluft genom rummet då den har tre hastigheter. Har både vänster och hög.


När du inte vill kunna röra dig fritt i köket och inte behöva justera köksfläkten manuellt så är lösningen en fläkt med fjärrkontroll. Styr fläkten bekvämt från fåtölj eller säng med denna bekväma IR- fjärrkontroll. CETUS Ny design med den senaste tekniken. Extremt tystgående och energisnål (4-32W) motor.


RPM), reversibel i alla lägen. Bladen är aerodynamiskt utformade i formpressad plywood. Designad fjärrkontroll ingår. När sommaren kommer och det blir varmt kan det vara skönt med en svalkande bris.


Perfekt för rum med låg takhöjd. Den inbyggda kondenspumpen är mycket tystgående och har tryckhöjd på max 6mm.

Det finns även en version med inbyggt styrkort som kan styras med en infraröd fjärrkontroll eller anslutas till byggnadens övervakningsystem genom Modbus. Vissa modeller kan förses med en EC-motor med låg energiförbrukning som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg