fredag 13 januari 2017

Handdukstork 400v

Jag håller på att renovera en liten toa med dusch, 4kvm. Det satt tidigare ett 400v element, men skulle vilja ha dit en handdukstork. Byta ut elementet till Leros handdukstork - Clever Heating cleverheating.


Håller denna handdukstork värmen i badrummet? Kan jag byta ut elementet?

SVAR: Det går alldeles utmärkt att byta ut elementet mot handdukstork Leros. Ordet ” handdukstork ” leder tankarna till en lyxig badrumsmiljö. Men vem har sagt att handdukstorken bara hör hemma i badrummet när den kan fylla en precis lika viktig funktion i hemmets alla rum? Hallen, köket, sovrummet - Pax har en handdukstork för alla miljöer. En klädtork i hallen är perfekt för regniga dagar med . Modellen Pax Classic är oljefylld och värms upp med en inbyggd elpatron.


Bidrar till ett bra luftklimat. Värmen i handdukstorkar bidrar till luftrörelsen i badrummet.

Något som är viktigt inte minst på sommaren då luftfuktigheten är som högst och övrig värme vanligtvis är avslagen. En handdukstork i kombination med en aktiv . VVC) via en radiatorventil. På så sätt hålls kondens och fukt borta även under varma sommardagar.


Elpatron och radiatorventil köps separat. Handdukstork med strömbrytare och m jordad kabel med stickpropp. HANDDUKSTORK EL BATH DELUXE ROUND MATT KROM 63X1CM. Round handdukstork Modern handdukstork med runda rör i mattborstat stål. Med en handdukstork blir risken mindre för handduken att bli sur och lukta illa, den behöver inte heller tvättas lika ofta och den bidrar dessutom till ett behagligare klimat i. Artikelnummer (antal paneler), Spänning, Effekt, Längd x Höj Ord.


Elhanddukstork med värmekabel och strömbrytare. Max yttertemperatur 60°C. H-TORK EMBLA 51XI KROMAD STÅL FÖR VÄRME BÖJD. Logga in för att se prisuppgifter.


Det är i vårt tycke faktiskt mer säljargument än funktion. Ingen referens kan vara mer missvisande!

Båda modellerna är byggda av högblankförkromade stålrör med smakfullt designade kopplingsdelar i gjuten zink.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg