fredag 20 januari 2017

Galvade rör göteborg

Sveriges ledande leverantör av Småbitar av stål. Vi har Småbitar av stål och mycket mer på lager. Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité.


Region Sverige Västra Götalands län. Göteborgs Handelsstål - Pålitlig stålgrossist!

Vi erbjuder ett brett sortiment av stål, plåt, järn och armering, vilket omfattar både standardprodukter och produkter som har framställts utifrån kundspecifikationer. Ett handslag fast som stål. När vi lovar en sak står vi för det.


Vi är något av en uppstickare inom stålbranschen, . Vi delar rören i jämna meter utan pristillägg. I vår webbutik och via postorder kan du beställa rör i längder: m, m och m. Används vid kallvatteninstallationer m.

BAUHAUS har ett stort sortiment av kopparrör och klämringskopplingar. Här finner du även alla koppling. Galvaniserade stålrör 35×mm. Kapade rakt av och gradade i ändarna. På bilden visas, från vänster till höger, ett obehandlat stålrör, ett galvaniserat stålrör och ett aluminiumrör.


Skyddskåpa för avloppsledningar. För tillfällig montering vid arbete. För att undvika oönskade lukter samt att något faller ner i röret under monteringen och arbete. Både för muff och slätända. Nyheter och pressmeddelanden.


Rör från alla ledande leverantörer. Stena Stål har det mesta när det gäller KKR, VKR och precisionsrör. Vi har även ett välutvecklat sortiment av runda rör.


Utöver vårt egna breda sortiment arbetar vi tätt tillsammans med andra stålleverantörer både inom och utanför Sverige där vi har tillgång till deras lager med snabba . Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring.

Bland annat har man skapat en handdukstork av just kopparrör. Den här torkanordningen är kopplad till ett värmesystem så att handduken blir varm och härlig. Om du är händig kan du skapa din egen handdukstork utan värme, det du behöver är kopparrör, rörkapare , t-kopplingar, kopparhuvuden och ett . Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är välkommen att kontakta oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg