tisdag 1 november 2016

Styra luftvärmepump med mobilen

Med Airpatrols smarta luftvärmepumpsstyrning kan du styra luftvärmepumpen i sommarstugan direkt från mobilen. Nya värmepumpar kan ofta styras och programmeras med mobilen , så att de värmer huset på ett optimalt vis. Styr din luft- luftvärmepump via mobilen ! Full koll på uppvärmningen oavsett var du befinner dig.


Sätt på värmen i stugan eller ha automatisk sänkning av temperaturen under natten.

Du kan nu enkelt fjärrstyra temperaturen i ditt hus, med hjälp av en vanlig mobiltelefon. SMS, kan du använda en app i mobilen för själva styrningen. Kontrollera värmen på distans.


Med hjälp av sms-styrning kan du smidigt och enkelt ställa in . Vi pratar alltså om en liten dosa man sätter på väggen brevid luftvärmepumpen som kopplar upp sig via internet. Den kan skicka samma signaler som din fjärrkontroll fast du gör det genom din mobil. Det gör att du kan styra den vart som helst ifrån, . Min luftvärmepump reglerar värmen dåligt så jag behöver något som kan styra den.

Givetvis passar en RPI eller Arduino utmärkt. Jag är tyvärr hel ny på detta. Med SMS-styrning får du en smidig app i mobilen , så att du kan styra din Panasonic luftvärmepump oavsett var du befinner dig.


SMS-styrning tillåter även att du får varningar vid exempelvis strömavbrott (i och med att dosan kan gå på reservbatteri). Du kan höja och sänka temperaturen och får statusmeddelande om både . Tillsammans med IntesisHome erbjuder Panasonic en smart lösning som ger dig kontroll över din energiförbrukning dygnet runt, oavsett var du befinner dig. Huskoll ansluts till ditt wifi-nätverk och.


Appen ger dig möjligheten att styra din . Mobilstyrning till LG luft-luft. Du får kontroll på din uppvärmning var du än befinner dig och kan känna dig trygg med att allt fungerar som det ska, även när du inte är på plats. Spara tusenlappar utan att göra avkall på komforten.


Med IVT WiHeat kan du styra din värmepump var du än är. Du kommunicerar direkt med värmepumpen via ditt trådlösa nätverk. Till exempel kan du sänka värmen när du är på semester och höja den igen på vägen hem för att spara pengar utan att kompromissa med komforten.


Chunghop WiFi, passar alla fabrikat. Den är kompatibel med värmepumpar från alla större tillverkare samt alla mobiltelefoner.

WiFi-adaptern ska ha kontakt med ditt lokala WiFi och vi rekommenderar att detta görs av en utbildad installatör samt att man kontrollerar att anläggningen är kompatibel med MELCloud innan köp. Nu kan du styra din Fujitsu luftvärmepump med din mobil. Fjärrstyrning luftvärmepump. Med en användarvänlig app (eller vanliga SMS), kan du få kontroll på uppvärmningen, även när du inte är på plats.


Ett smidigt system för dig som använder luftvärmepump i sommarstugan. Panasonic har alltid levererat högeffektiva system för uppvärmning och kylning. Nu tar man tekniken ett steg längre och presenterar en cloudbaserad internettjänst som gör att du kan styra din värmepump var i världen du än befinner dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg