måndag 13 mars 2017

Alfa laval fjärrvärmeväxlare

Den passar lägenheter och enfamiljshus som är indirekt anslutna till ett lokalt närvärmenät eller ett fjärrvärmenät. Alfa Laval har lång erfarenhet inom fjärrvärmeteknik och har utvecklat Mini ECO med en väl genomtänkt . Helautomatiskt temperaturreglering för både värme och varmvatten. Styr-och reglerutrustning, Grundfos Alpha pump.


Levereras med oisolerad kåpa. Anslutningar både nedåt .

Mest energieffektiva lösningen - reducering av driftkostnader med AHRI-certifierade värmeväxlare , tvåstegskoppling och Alfa Laval IQHeat. Liten storlek med god åtkomst för underhåll och service. Manualer över fjärrvärmecentraler.


Välj leverantör i menyn till höger, därunder återfinns manualen över din central. Saknar du manualen över din fjärrvärmecentral ? Vänligen kontakta kundservice. Lite varmare, lite vänligare.


Bli först med att betygsätta.

En komplett, installationsfärdig fjärrvärmecentral för villor. Enheten är fullisolerad då både ramen och kåpan är isolerade vilket innebär lägre energianvändning. En film om fjärrvärme - Duration: 3:13.


Här hittar du ett brett utbud av högkvalitativa värmeväxlare från väletablerade leverantören Alfa Laval. En värmeväxlare används för att överföra värmeenergi från ett medium till ett annat utan att de blandas. Mediet kan vara till exempel luft eller vatten, men även andra typer av flytande vätskor. Värmeväxlare används främst . Välkommen in till en riktig VVS-leverantör! Mini är en komplett, installationsfärdig fjärrvärmecentral för villor.


Detta RSK- nummer avser vårt utförande med Honeywell regler-utrustning H737. Den är anpassad för villor och parhus som är anslutna till fjärrvärmenät. Mini ECO är en komplett, installationsfärdig fjärrvärmecentral för värme och varmvatten. Kontakta oss om du undrar något eller har några frågor.


Se våra filmer om hur en fjärrvärmeväxlare fungerar och hur du sköter den på bästa sätt. Den tar också upp väldigt lite plats. Termometer, fjärrvärme retur.


Kopplingsbox, el och givare. Säkerhetsventil varmvatten.

Framledningsgivare värmekrets. Att värma ditt hus med fjärrvärme kräver inte mycket engagemang. Varmt vatten levereras till din fjärr- värmecentral genom rör i marken.


I fjärrvärmecentralen överförs värmen via två värmeväxlare. Tillverkas med Alfa Laval plattvärmeväxlare. Konstruktionen är robust med rördragning i svart och.


Fjärrvärmecentral för fastigheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg