onsdag 15 mars 2017

Pax element återförsäljare

Vi reserverar oss för tryckfel och förbehåller oss rätten till material- och konstruktions- ändringar. Valet av kvalitetsradiatorer har blivit enklare! Dessutom får det uppdaterade sortimentet behålla . Med inbyggd styrintelligens i termostatenheten, kan temperaturen anpassas individuellt för varje enskilt rum. Pax radiatorer är alla svensktillverkade och av högsta kvalitet med mycket hög ytfinish.


En källa till god inomhusmiljö.

Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! Beställ dina produkter från PAX hos Bygghemma. Leverans hem av byggvaror från vårt byggvaruhus på nätet. PAX är ett av Sveriges mest framstående företagen inom branschen, med mer än års erfarenhet inom sin nisch.


Deras egna utveckling och tillverkning har gjort PAX till ett av de mest seriösa företagen man kan arbeta med. Deras bra garantier och en välutvecklade kundkontakt och service gör att man som återförsäljare. I mer än år har vi arbetat med att ta fram bra barnskor till den lilla foten.

Företaget ligger i gamla skostaden Örebro där all design och produktutveckling fortfarande sker. Normaltempererat element med elektronisk termostat. Väggkonsoler samt väggdosa för elan- slutning ingår. Sköljtätt utförande, innebär att elementet även är godkänt för montage i våtutrymmen.


Rinkaby Rör säljer VVS, Oljefyllda. Till skillnad från öppna element , där luften cirkulerar genom elementet och värms upp av heta elpatroner, är LVI ljudlösa, mjukvärmande element av en sluten. Vi är återförsäljare av Pax Eos . Se till att du får det optimala luftflödet i ditt badrum med en Pax badrumsfläkt Passad 30.


Om du har en självventilerande bostad kan det ibland behövas en extra fläkt att förstärka luftflödet. Badrumsfläkten från Pax Passad 3 fixar detta utan komplicerad installation och mycket att hålla reda på. Det krävs en styrtråd till varje element där elementet skiftar från komfort till spar när en ingång på elementet spänningsätts. Hitta dina favoriter bland vårt urval av Pax skor online.


Vi samarbetar med flera företag på marknaden och är återförsäljare av värme- och ventilationsprodukter från bland annat: LVI Sveriges ledande tillverkare av oljefyllda el- element. Tillverkar också elektriska handdukstorkar. Pax utvecklar, tillverkar och marknadsför ventilations- och värmeprodukter. Skandinaviens mest sålda badrumsfläkt.


Väggventiler och fönsterventiler. Diskret kanalfläktslösning.

OLJERADIATOR GNOSJÖ 500W ELEKTRONISK 230V 600X660. Oljeradiator500W med elektronisk termostat, konvektor och nattsänkning. Användningsområdet för detta element är i läg. Värme produkter till bra priser och fri frakt.


Här hittar du radiatorer, element och elradiator tillbehör ifrån LVI, Nobö, Adax, Pax och Dimplex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg