fredag 31 mars 2017

Vedkorg bildäck

Handgjorda gummikorgar av begagnade bildäck. Ett fantastiskt kreativt och härligt initiativ med återvunna produkter är korgar som görs av gamla bildäck. Den fungerar till exempel utmärkt som vedkorg då den inte tar lika mycket stryk som en vanlig vedkorg.


Eldas Bildäck eller Tyres är en tuff vedkorg att hämta och förvara ved i. Korgen kan användas till förvaring för tidningar, ve filtar mm.

Smart förvaring av din ved till din braskamin. Vedväska med lång livslängd. Tillverkad i kraftig nylonpo. Läs mer om Tuff Duck Wood Bag.


Miljövänlig gummikorg tillverkad av återvunna bildäck. Tips på vedkorg (present) Beiträge 21. Dacarr vedkorg i gummi är otroligt praktisk. Vedkorg i gummi från bildäck.

Den är lätt att göra ren, hållbar och miljövänlig. Den är gjord från återvunna bildäck , vilken ger den en rå känsla och är en bra kontrast till varma nyanser. För något år sedan dök Dacarrs gummikorgar av återvunna bildäck upp överallt i inredningsreportagen. Varenda stylat heminredningsreportage hade en sådan i något hörn.


Som allti när något blir populärt, kommer billigare . Här hittar du inspirerande bilder på ved uppladdade från vanliga svenska hem. StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder. Svart vedkorg gjort av gamla bildäck. Gärna något om återvinning och elda julrim vedkorg av återvunnet bildäck Tidens stora frågor rör sig kring vår energi och vårt behov av konsumtionsbesinning. Här får du en chans att stå planeten bi med hjälp av listig bilskrotsåtervinning!


Medium gummikorg med handtag, snygg att ha både inne och ute. Använd den som planteringskruka eller som förvaringskorg. Perfekt som vedkorg , tidningskorg, till leksaker etc. Handtagen gör att det blir lättare att flytta den. Ved skräpar ner rätt mycket och vår vedkorg är av just korg vilket gör att det skräpiga åker rakt genom och hamnar på golvet.


Ett världsligt problem kan tänkas men det är ju så lätt att lösa.

Här är två tänkbara alternativ. Centrera Denna korg gjord av återvunna däck som blivit väldigt populär att använda som . Om du inte använder den till förvaring av ve går det lika bra att använda som ytterkruka, badrumsförvaring eller som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg