tisdag 21 mars 2017

Astral poolvärmepump

Astral luftvärmepump med plastkabinett i vitt utförande. Det finns inga produktrecensioner än. Säljes antingen hela paketet eller styckvis. Eftersom vi inte fått sålt detta kan vi gå ner i pris.


Ring för intresse och mer information eller maila. Felkod på en poolvärmepump ?

Flödesvakt indikerar fel. Välkommen in för att se alla våra värmepumpar! En värmepump är ett effektiv komplement till uppvärmning av poolvattnet.


ACär värmepumpen för dig med en pool upptill kubik. Flexibel installation – enheten kan installeras både utomhus och inomhus vid tillräcklig luftväxling. Tyst drift – Enheten innefattar en effektiv rotationskompressor och en tyst fläktmotor, vilket garanterar tystast möjliga drift. Läs handboken noga innan du använder din poolvärmepump och spara den.


Om du har någon fråga om din poolvärmepump kontakta säljaren.

Jämför priser och läs recensioner på Pooler. Det är företag som funnits länge och som är kända för att ha . Tydligen är det alstralpool. Kontakta oss så hjälper vi dig till ditt bästa val av uppvärmninig till din pool. Vi har ett brett utbud av värmeväxlare till din pool, vi säljer Pahlén, Astral och Welldana. Hur fungerar en poolvärmepump ? Hur mycket kan jag spara med en poolvärmepump ? Vilka är fördelarna med poolvärmepump jämfört med solfångare?


Pooltillbehör i rostfritt för armerad poolstomme,rh:tjallden. Vi säljer poolvärmepumpar ifrån Astralpool! Filtersand 1kg, 7kr. Poolvärmepump för utomhuspool: Q-serien: Manual Q-serien.


Belysningspaket Astral kompl. Egen värmekälla för poolen. Vattencirkulation och rening. En beprövad modell av märket Astral ,. Värmeväxlare för fjärrvärme.


Din kompletta pool- leverantör.

Störst utbu lägsta pris, bästa kvalité. Vi har allt frän ovanmarkspooler till glasfiberpooler spabad värmepumpar pooltak o pooltillbehör. Välkomna till vår butik o utställning så ni kan få lite ideer till er egen oas i trädgården. Vattenbutiken är auktoriserad återförsäljare av alla Pahlén produkter, och vi kan hjälpa till i alla typer av reparations och reservdelsärenden.


POOLVÄRMEPUMP FÖR UTOMHUSPOOL V 20.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg