måndag 27 mars 2017

Mögelsaneringsvätska

Dessa saneringsvätskor går att miljö- och arbetsbesparande ersättas med AirSteril Luftrenare eller våra ozonaggregat. Mögel -Fri är en saneringsvätska som kan användas på alla sorters ytor. Påverkar inga byggnadsmaterial negativt.


Etsar ej mineraliska material. Skyddar även mot svampgrodd utomhus på byggnader. Ofta syns mögel ytligt färga det material som är angripet.

Oxidativ Mögelsanering förenar egenskaperna oxidering, blekning, desinfektion och relativ naturvänlighet. Sammantaget ges en kraftfull saneringsvätska som neutraliserar stora . Effektivt medel med liten miljöpåverkan. Mögelborttagning 5L Självverkande pga. Innehåller ej klor och är luktfri. Synlig omgående effekt, djupverkan och långtidseffekt.


Speciellt lämpad för inomhusbruk, ingen . Man ska välja rätt typ av saneringsvätska för det mögel som man har.

Man kan få råd om detta i den butik som säljer vätskan men det är inte alltid så enkelt att man ska ha en typ av vätska för utomhusbruk och en för . Hälsoskydd är åtgärder för att förebygga eller undanröja sådana olägenheter som fukt, mögel , lukter och luftföroreningar i inomhusmiljön. Vid bedömning av olägenheter. Då det inte bara är möglet som är giftigt utan dessvärre också de mögelmedel och saneringsvätskor som används.


Fuktigt i Gbg senaste veckan och luftfuktigheten har legat . Däremot har jag haft en hel del bekymmer med mögel som upptäckts vid renovering, i dessa fall körde jag på Japes mögelfri som rekommenderas av många, var jättelätt att applicera och dessutom kontrollera med hjälp av UV lampa, körde detta vid samtliga förekomster av mögel och tro mig, framförallt . Vätskorna dödar enbart ytliga angrepp av mögel , svampar och alger dvs de saker som har växt till sig pga för hög luftfuktighet och dålig byggkonstruktion eller luftcirkulation. AMP -har samma kemiska sammansättning som det medel som normalt används för att förhindra tillväxt av mögel , bakterier och alger i vårt dricksvatten. Saneringsvätska mot mögel kan användas för ytliga mögelangrepp.


AMP-är i denna, högkoncentrerade form en mycket kraftfull saneringsvätska som endast bör brukas vid yrkesmässig användning med helmask och skyddskläder. MVOC-Desinfektion uppfyller mycket högt ställda krav på funktion, hälsoegenskaper, miljöegenskaper och ekonomi. Används på alla ytor inomhus. MVOC-Desinfektion är mycket effektiv mot dålig lukt eftersom den inte bara avlägsnar bakterier och mögel utan också bryter ner de illaluktande substanser dessa producerar. Mögelmedel och saneringsvätskor innehåller tyvärr ofta gifter, undvik konventionella, giftiga svampdödare – fungicider – som bland annat baseras på giftiga klorerade kolväten.


Fotokatalytiska luftrenare renar genom . Det sker genom oxidation. En effektiv metod för luktsanering är så kallad fogger-metod. Denna metod används även som saneringsmetod mot mögel och parasiter.

Foggning går ut på att man har en sorts rökmaskin vilken hettar upp det ämne man väljer att använda – det varierar givetvis beroende på vad för problem man har –, t ex en blandning. På så sätt kan du få hjälp med utredning om vilken sorts mögel det är, sanering av möglet och vidare åtgärder för att säkra att det inte blir ett ”återfall” och säkerställa att familjen inte drabbas hälsomässigt av mögelgifterna. Att handskas med mögel och saneringsvätskor kan vara farligt, om man inte vet vad . Om man skall kunna avgöra exakt vilken sort det rör sig om bör man kontakta en fackkunnig inom mögel och mögelsanering för att utreda vilken sort det rör sig om. Man kan sanera och ta bort svartmögel själv och det finns en mängd olika saneringsvätskor på marknaden som är till för just detta. Med Alexeter patenterade Mögeltest, kan man snabbt få reda på om det finns över normala nivåer av dött eller levande mögel i boendet.


Resultat inom fem minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg