torsdag 16 mars 2017

Luftbehandling

Vi jobbar med helhetslösningar från projekteringsstadiet. Vi tillverkar, installerar, förvaltar och skapar energieffektiva inomhusklimatlösningar inom, . Ett snabbfotat, effektivt företag inom alla former av ventilation, luftbehandling och OVK. Vi utför service inom ventilation, det som övergripande kallas luftbehandling.


Flera större fastighetsägare har serviceavtal med oss, men alla ägare till fastigheter och bostadsrättsföreningar är varmt välkomna.

Det kostar inget att fråga! Flexibel luftbehandling utför service inom allt som rör luft och ventilation. Vad betyder begreppen ventilation och luftbehandling ? Ventilation för bostadsrättsföreningar med mera.


Med en enkel beskrivning betyder ventilation ett utbyte av luft. Vid allmän ventilation ersätts luften i hela utrymmet, vid punktventilation på ett visst ställe, så som exempelvis köksfläkten . Luftbehandling i Borlänge. Att ha rätt ventilation är en förutsättning för att må bättre, orka mer och det sparar både pengar och miljön.

Det är självklart för oss att utföra vårt jobb enligt tidsplan och med hög kvalité. Vi är lyhörda mot våra kunders önskemål. Vårt motto är nöjda kunder samt att deras förväntningar blir uppfyllda. Har du luft värd att andas?


Och är ditt inomhusklimat något du vill bjuda in dina vänner på? Allergier och hälsoproblem blir allt vanligare och orsaken är ofta dålig inomhusmiljö. Att luften är så ren som möjligt från föroreningar är en av förutsättningarna för en god hälsa. Fungerande bra ventilationsanläggningar är en . Vårt erbjudande inom ventilation och luftbehandling omfattar både komfortventilation och specifika lösningar för industrin.


Vi utför entreprenader för luftbehandling och ventilation inom alla typer av fastigheter, såsom industri, bostäder, kontor och skolor. Alla totalentreprenader konstrueras och projekteras av oss själva. Energibesparande åtgärder. Vi arbetar med framtagning av förslag på energibesparande åtgärder för både företag och . Lokalförvaltningen har högt ställda krav på att leverera rätt luftflöden och rätt luftkvalitet vid alla tillfällen, dels ur ett myndighetsperspektiv, dels ur ett verksamhetsperspektiv. Rätt luftbehandling krävs för bästa prestanda.


Norgren har ett bra rykte inom detta område, och våra serier har legat i framkant hos industrin i många år. Förra året gick företaget med vinst.

Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Omsättningen är miljoner. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, m. Vi har lagt upp några olika element som exempel. Elementen är de byggstenar du skapar din webbplats med.


Vilka element du kan använda ser du i verktygsfältet överst på sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg