onsdag 15 mars 2017

Oppunda vvs service ab

Med certifierade montörer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från kända varumärken kan vi hjälpa dig med det mesta inom vatten och värme. Vi är ett rörföretag inom service och entrepenadverksamhet med verksamhet i Södermanland med omnejd. Vår styrka ligger i att inget jobb är för stort eller för litet för oss.


Vi har alltid rätt personal på rätt plats för alla förekommande arbeten inom branchen. Vi installerar IVTs värmepumpar i din kommun. Oppunda Vvs - service Ab - företag, adresser, telefonnummer.

Visa fler bolag på denna adress. Kategori: Installatör-Återförsäljare. Försäljning, installation och service av värme, sanitet och badrumsinredningar.


Konsultverksamhet och värmepumpinstallationer. Bolaget skall bedriva installationer, försäljning och konsultationer inom VVS - branschen,äga och förvalta såväl fast som lös egendom samt idka därmed förenlig. OPPUNDA VVS - SERVICE AB.


Registrering och aktivering. Ja, registrerad för F-skatt. Box: Address: Gjuterigatan 2.

Verksamhetstyp, Huvudkontor. Från till Anställda. Vi är idag ca:personer anställda, varav ca:montörer, på lagret och butiken, . Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Biz så använder vi cookies för att förbättra och förenkla din användning av sidan.


Genom att använda sidan så godkänner du att vi sparar cookies på din dator. Katrineholm i Södermanlands län. Sveriges största söktjänst för öppettider. Letar du efter ett bergvarmeproffsen som du vill kunna lita på?


Vi hjälper dig med det du vill ha hjälp med. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Daniels kontakter och hitta jobb på liknande företag. Daniel har lagt till jobb i sin profil.


Här hittar du en förteckning över särskilt kunniga återförsäljare som har genomgått utbildning hos Svedbergs i Dalstorp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg