onsdag 15 mars 2017

Ab kyl & värmepumpar

Värmepumpar - Jönköping mfl. Intresserad av att veta mer? Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.


Företaget har anställda och omsätter 1miljoner. Vi söker ny personal ,rörläggare , vet ni någon hör av er som kan installera jordvärme bergvärme och luft-vatten värmepumpar och lite andra rörläggningsjobb.

Vi servar värmepumpar av alla märken och installerar ex. Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva installation, service, tillverkning och försäljning av värmepumpar , äga och förvalta fastigheter samt därmed. Framför allt jobbar vi med service av. Vi är medlemmar i SVEP (Svenska värmepumpsföreningen). Vi har certifierad kompetens för arbete med kyl- och . Därmed stärks möjligheterna att bevaka våra medlemmars intressen.


Men det ger oss också bättre förutsättningar att driva frågor som är viktiga för . Vi säljer och reparerar värmepumpar i Stockholm. Installationscertifiering.

Vi hjälper dig med allt inom värmepumpar och värme. AB kyl och värmepumpar, Bankeryd. BolagsforPrivat aktiebolag. Ledamot: Stefan Hultmark . Kontakta oss om ni vill köpa, hyra eller serva värmepumpar och kylmaskiner.


Ingemar Stenmark byter ut sin värmepump. Se webbserien Det stora utbytet. NIBE erbjuder finansiering. Naturen kan vara varm och kärleksfull, men också kraftfull och bestämd. Hon är vår största energikälla och vi är beroende av henne för att ge liv åt allt runt omkring oss.


BME Kyl i Stockholm installerar och monterar luft- och värmepumpar Daikin XR, luftkonditionering och utför service av värmepumpar. Samarbetspartner med Daikin. Vi har mer än års erfarenhet och installerar och servar vår egen värmepump Scandinavia men även övriga marknadsledande fabrikat.


Vi kan erbjuda kunden värmepump för varje behov. Hos oss kan ni av kunnig personal eller montörer . Vi åtar oss komplett projektering och installation för den minsta stugan till den största industrin. Vi installerar IVTs värmepumpar i din kommun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg