tisdag 14 mars 2017

Comfort handdukstork

Väldesignade, energisnåla handdukstorkar från INR och Svedbergs för alla badrumsstilar hittar du här. I blankpolerat eller mattborstat stål, krom, vitt eller antracit och som kan anslutas elektriskt, till befintligt radiatorsystem eller i en kombination av de båda. Sortera efter, Namn A-Ö . Med Comforts Trygghetsgaranti behöver du inte oroa dig för höga självrisker eller avskrivningar om du råkar ut för en vatten- eller maskinskada till följd av den VVS-installation som gjorts i ditt hem, garantin gäller i sex år.


Handdukstork Svedbergs Bas.

Stilren handdukstork med vackert välvd form som kan anslutas till elektriskt eller befintligt radiatorsystem. Komfort Rak är en vattenburen handdukstork som avger mycket värme. LVI:s sortiment av handdukstorkar för el sätter verkligen stilen i första hand när det gäller renovering av badrum och kök. En handdukstork är inte enbart en nödvändighet, den kan också vara en källa till bekvämlighet och njutning.


Tack vare sin smarta design fungerar den både som radiator och handdukstork. Den har generöst med rör för att du allti oavsett hur många handdukar du använder, ska ha en torr handduk tillgänglig. Termostaten kan manövreras manuellt alternativt med en inbyggd timer som kan ställas in på full effekt i två timmar vid ett tillfälle per dag, vilket ger optimal torkförmåga när badrummet används som mest. Jarl är även utrustad med en inbyggd .

Hitta din återförsäljare. Elektrisk vätskefylld handdukstork. Högblankt svart glas, kromad båge. Vattenventil NH, etthålsventil. Omställbar till 1-rörssystem.


Det betyder att du både får. Ofta är det förberett för något av alternativen, eller kanske båda. De flesta föredrar att stoppa in en elektrisk handdukstork eller en kombinerad med el och vatten, säger Angelica Lindström, projektledare på Comfort.


En vattenburen handdukstork är mest miljövänligt, men då har du kalla handdukar halva året när det inte går . Hej, Kanske ställer jag denna fråga under fel ämne, men vore mycket tacksam för svar! Några av er kanske läste och kommer ihåg den felaktiga renovering Comfort gjorde hos oss. Nu diskuterar vi hur de ska göra om för att allt ska bli ok.


Vi har problem med att hitta en bra lösning för värmerören som nu . Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m. Jämför priser och produkter från LVI, 3st produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg