fredag 31 mars 2017

Styrskåp

IHP AB är en skåpbyggare och leverantör av kundanpassade styrskåp , apparatskåp och automatikskåp. Våra elkonstruktörer har lång erfarenhet av industriella elskåp och har upparbetat konkurrenskraftiga byggaravtal vilket ger dig som kund trygghet och prisvärda apparatskåp. Vi bygger apparatskåp i vår välutrustade . Sicab bygger och konstruerar specialmaskiner och styrskåp.


Vi byter även ut gamla styrsystem eller programmerar om befintliga PLC. Med vårt kompletta program för styrsystem kan vi erbjuda automatiklösningar för alla dina behov.

Vi erbjuder tre modeller som fungerar lika bra för den enkla foderskruven som för den automatiserade krossanläggningen. Skåpen kan kopplas för manuell driftsättning eller automatisk genom . Kombinationsanläggningar Värmepumpar-FJV-Bioolja-Elpanna etc. Protokoll som Modbus, LON, M-Bus, . PLC baserat styrskåp för biobränsleanläggningar med färgskärm i skåpsdörr där skärmen också fungerar som kontrollpanel.


Utöver själva pannstyrningen kan även skruvar och . Nyckelfärdiga projekt är den bästa LÖSNINGEN för styrning av er applikation. Integrering av såväl el- som tryckluftkomponenter innebär optimering av hela systemet.

Paneler i plast eller metall med stort urval av färger. Användarvänlig grafisk operatörspanel, inbyggd webserver. Tavlor, paneler, hyllor, bänkar, skåp o. Nya styrskåp ger effekt för panntillverkare. Styrskåp för fjärrvärmecentraler.


Panntillverkaren Osby Parca är välkända bland stora kunder men vill även växa bland mindre kunder. Nu tar man hjälp av ABB, som blir huvudleverantör av innehållet i de skräddarsydda styrskåpen anpassade för företagets mindre pannor. I dag är Osby Parca starka . Kylaggregaten, värmepumpar och pumpmoduler måste alltid styras på något sätt. Det styr oftast mot någon storhet som t. I de flesta fall klarar man det med en enkel termostat eller regulator.


Detta konstrueras och monteras i ett styrskåp som även kan integreras med aggregaten. Automatiken i en HTB-uppställning, som startar genomströmningsblandaren baserat . Shoppa STYRSKÅP MED MONT PLÅT till återförsäljarpriser hos Selga - din elgrossist. Produktnamn, DHP-AQ Midi 6-13.


Storlek, 420x255x625mm (BxDxH). Funktion, till värmepump DHP . Mycket snabbare kontroller vilket ger mjukare rörelser och snabbare mätning.

Gantry eller rundmatningsbord. Det har stöd för axlar, tex. Inbyggt interface för PHoch brytande probar typ TP TPoch TP6. Option för SPoch SP600. Anpassad för svensk vinter Max längd är meter från minireningsverket till styrskåpet.


Det medföljer meter slang, köp till extra vid behov. Denna flik är under uppbyggnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg