tisdag 21 mars 2017

Mitsubishi kyla

Hittar du inte det du söker? Våra ingenjörer arbetar med att utveckla mycket sofistikerade och hållbara enheter och system, . Vi säljer luftvärmepumpar med upp till års garanti! Installation med rotavdrag. Vi importerar och marknadsför även Zanotti direktdrivna kylaggregat.


Vi har egna verkstäder i Växjö, Södertälje och Årsta.

Våra verkstad är utrustad och anpassad för att utföra alla typer av reparationer och installationer av transportkylaggregat. Mitsubishi Kyla - företag, adresser, telefonnummer. Kanalansluten modell för inbyggnad Värmepump.


Väggmonterad inomhusdel i slimmad design. Med mängder av lösningar blir allt möjligt! MSZ-SF är en perfekt luftvärmepump för fritidshus och mindre villor. Den nya inomhusdelen är betydligt mer kompakt än dess föregångare och konkurrenter.


Trots det har vi ökat effektiviteten. Aggregatet integreras med befintligt ventilationssystem.

En avancerad elektronik gör att aggregatet kan användas ihop med de flesta . Komplett system för värme, varmvatten och kyla. Finns i två storlekar kW eller 1kW. Värmen tas från uteluften via utedelen och transporteras med köldmediet till innedelen, alltså ingen vattenkrets utomhus som riskerar att frysa! Varvtalsstyrd kompressor och cirkulationspump ger . HERO är värmepumpen med ledande egenskaper inom både värme, kyla och luftrening. Den här värmepumpen är här för att styra över ditt hems komfort efter dina behov.


HERO ger dig inte bara värme när du behöver eller kyla en varm sommardag, den har även egenskaper som I SEE Sensor, Night Mode och WiFi som . Denna värmepump är här för att styra över ditt hems komfort efter dina behov. Värmepumpen har även egenskaper som I SEE Sensor, Night Mode och WiFi som gör den till . Säljes endast med installation till kampanjpris. Känslan av en skön sommarbris en het dag i juli.


Njut av svala inomhusdagar hemma heta sommardagar. Den har ett COP-värde på vid plusgrader och kan även ge kyla på sommare. Tjocklek mm Bredd meter Längd meter. Se hur snabbt och smidigt Hero installeras så att du kan känna dig trygg med komfort i ditt hem. Kapacitet kyla Nom (Min- Max), (– Kw).


Max kyla för kyla , -10C.

Innedel (HxBxD mm):, 305x925x234. Utedel (HxBxD mm):, 880x840x330. Det som behövdes för ventilationsflöden och styrning av värme- och kyla till lokalerna var ett luftbehandlingssystem med låga tryckfall och hög verkningsgrad på värmeåtervinning.


Experter på kyl- och värmeinstallationer och erbjuder allt från projektering och konsultation, till installation och heltäckande service.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg