måndag 13 mars 2017

Renovera öppen spis

Det går att måla en öppen spis om man använder rätt färg. Här har isabelle mcallister målat sin spis svart. I vardagsrummet finns en öppen spis som vi gärna vill få både.


Mellan kök och vardagsrum finns det en murstock som man kan göra till en öppen spis. Vi ska renovera vårt kök, vilket i vårt fall innebär i stort sett hela bottenvåningen. Den här kunden hade en en vacker öppen spis oc.

Vi har redan beställt ett . Går Ni omkring med tankar på en murspis eller öppen spis ? Då kan Daniels Mur och Puts i Stockholm hjälpa Er med det. Vi kan bygga upp öppna spisar, mura in spisinsatser av järn, sätta ihop färdiga byggsatser samt renovera alla gamla befintliga objekt. Form och design bestämmer. Få ting är så hemtrevliga under hösten som en öppen spis där en brasa sprakar.


Spisen i sig är ofta vacker, vilket bidrar till hemtrevnaden. Den avger också viss värme, men hur mycket beror mycket på hur spisen är utformad. Med en insatskamin i eldstaden blir spisen både vacker och effektiv.

Skorsten, renovering och underhåll. Här hittar du tips om hur du underhåller din skorsten och bra att veta när du ska renovera skorstenen. Någon som vet med vad man lagar. Nu börjar det bli dags att renovera denna så att den kan fortsätta användas. I vår gamla västerbottensgård har vi en öppen spis med insats samt kommer att sätta in en vedspis i köket.


Att renovera öppen spis kan verka dyrt och onödigt. Men man skall veta att en vanlig öppen spis suger ofta åt sig lika mycket värme som den producerar – det finns till och med risk för att huset blir kallare. Vi designar om den eller varför inte låta oss mura in en kassett.


Genom att installera kassetter och insatser för öppna. En öppen spis går att få nästan exakt hur du vill ha den med strl, vinklar, djup med mera. Håller ni på att renovera eller bygga nytt desto tidigare vi tas in desto smidigare brukar det gå. Braskaminer och öppna spisar är populära.


Den vanligaste brandorsaken i hus är att kaminen används på fel sätt. Läs om hur du kan elda säkert i kaminen. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer.


På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis ! Vare sig du vill ha en öppen spis murad från grunden eller behöver hjälp med att renovera en befintlig spis, är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig och ditt hus.

Anlita oss så kan du vara säker på att få ett välutfört arbete och en öppen spis med hög kvalitet. Vi slog till på huset jag tidigare undrade över och ser fram emot att hugga tag i det enormt. Det första som behöver göras är att laga putsen i den öppna köksspisen. Ett par lösa stenar och ett mindre område löst bruk som ska knackas ned och ersättas.


Installation av spiskassett i en befintlig öppen spis. Kontakta oss för mer info ! Avståndet mellan spis , diskbänk och kylskåp ska inte vara för långt då de är de tre stationer du använder mest i köket. Byggnadsnämnden får göra bedömningen att en anmälan inte krävs när.


Ett vanligt nybörjarmisstag är placeringen av diskmaskinen. Hamnar diskmaskinen fel är risken att ditt arbetsflöde stoppas upp varje gång luckan till diskmaskinen står öppen. Många småhus har en befintlig murad skorsten.


Eller din öppna spis behöver konverteras till inbyggnadskamin. Något som tillför huset ett stort värde. Om man ska installera en fristående braskamin eller inbyggnadskamin och inte har en skorsten, så kan det bli en dyr historia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg