onsdag 26 juli 2017

Glimmer till kamin

Reservation för skrivfel och prisändringar. Användes förr i tiden istället för glas till äldre kaminer. Fönsterglas för äldre kaminer. MER INFORMATIONLägg i varukorg.


Du hittar Glimmer och många andra produkter, tillbehör och reservdelar för vedspisar och kaminer hos Josef Davidssons Eftr. Behöver du komplettera din kamin med ett nytt skyddande, eldfast glimmer ?

I vårt sortiment finns fönsterglas i två storlekar till din gamla kamin. Här säljer vi glas och glimmer till din spis och kamin. Glimmret´på min handölkamin har spruckit och jag skulle vilja sätta dit ett glas istället för att kunna se mer av elden.


Var kan man köpa glimmer ? Gammal Handöl täljstenskamin - bilder? Glimmer kan lätt spaltas i tunna, glänsande skivor och är ett mineral som ingår i olika bergarter, till exempel gnejs och granit. Dess internationella namn Mica ingår ofta i varumärken för elektriska isolationssystem och i . Reck , kamin för större rum.

Höjd 132cm, bred 37cm, djup 45cm. Rökrör 14cm och 102cm från golvet 7. Norrahammar 5 blästra svärta redo att installeras in. Godin , grön emaljerad med glimmer i . Mycket trevlig rejäl dansk kamin (osignerad). Material: Förnicklat järn.


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Om du fortsätter använda webbplatsen samtycker du till detta. Gjutjärnsdelar till husqvarna och norrhult med flera. Se till att köpa inkopplingsrör samtidigt då du köper en ny spis eller kamin.


Idag har vi ingen grönemaljerad kamin av typen Husqvarna 1att elda i längre. Vi har markerat med tejp storleken på kaminer vi tittat på, avstånd till icke brännbara och brännbara väggar. Funderar du på en braskamin? Förutom att vi säljer braskaminer , kakelugnar, insatsrör och spiskasetter så hjälper vi till med hela installationen. Vi hjälper er också med slutbesiktning som . Vi hade inte alls några planer på att skaffa kamin just nu utan hade tänkt låta det bero till sommaren men när det dök upp en var vi inte sämre än att vi kunde ändra oss… Vi visste inte riktigt vad för sorts kamin vi ville ha men nu vet vi att det är precis en sån här.


Ett glimmer är sönder men vi fick ett nytt med . Ny infodring, baffelplåt av vermikulit, glimmer i ögonen och spisvärta.

Ett härligt värmelagrande alternativ till kakelugn. Eldfast glas i glimmerfönstret i eldstadsluckan. Kamin Örens Bruk No T.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg