torsdag 27 juli 2017

Vakuumpump

En vakuumpump är en typ av luftpump för att sänka trycket i tankar, ledningar och apparater. En lufttät kolv i en cylindrisk pumpstövel, som är förenad med det kärl där luften skall pumpas ur, . Liten behändig vakuumpump med bärhandtag. Gummifötter gör att pumpen står stadigt.


Välkommen till prisvärda verktyg och tillbehör hos Jula!

Membran- vakuumpump och kompressor. Tryckregulator o mätare ingår. Hög prestanda och livslängd. Motorn går svalt även under kontinuerlig drift. Användning: Fungerar utmärkt till att laminering upp till ca 3-5m².


Dimensions: 3X 1X 2mm Olja, slanganslutning ingår. Vi rekommenderar att köpa till ett filter att sätta på vakuumslangen för att för hindra att pumpen drar in smuts . Denna vakuumpump är designad för professionellt bruk i ett kyl- och luftkonditioneringssystem.

Pumpen skapat ett vakuum, vilket ger dig möjlighet att fylla luftkonditioneringssystemet med kylmedel. Tack vare sina tekniska egenskaper är pumpen lämplig för kylnings-reparation, tryckpressar, medicin. Jämför priser och läs recensioner på Kökstillbehör. Vakuumpumpen bevarar vinet i öppnad flaska.


Perfekt när du vill spara vin till en annan dag. Beställ idag, snabb leverans. Bästa service, trygg betalning, billiga fraktkostnader och snabba leveranser. Praktisk vakuumsug för t. Vätskan samlas upp i en autoklaverbar flaska. Idealisk vakuumpump för aspiration av små volymer, upp till ml.


Kraftfull och tystgående trefasiga vakuumpumpen som är robust och kemiskt resistent. En batteridriven vakuumpump som är mycket enkelt och lätt att bära med sig. Kan köras upp till minuter med 18V, Ah batteri.


Levereras utan batteri och laddare. Smidig batteridriven vakuumpump. Kan utökas för stora arbetsobjekt med spännanordning 2. VAKUUMPUMP Advanced Insruments Inc.

Arbetsobjekten spänns fast snabbt utan hjälpmedel. Den ursprungliga typen är den vanliga kolvluftpumpen, och enligt samma princip arbetar kapselpumpen, där kolven har ersatts av en roterande cylinder, excentriskt placerad i ett cylindriskt pumphus och försedd med två. Ersättning av mekanisk vakuumpump i en stor gummifabrik.


Ett stort polskt företag, som specialiserat sig på produktion av gummi, hade stött på ett problem med de höga kostnaderna för underhåll av deras mekaniska vakuumpumpar på formsprutningsmaskiner för framställning av gummitätningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg