tisdag 18 juli 2017

Kommunförbundet skåne upphandling

Sep Söker du vår databas för upphandling hittar du den här eller via knappen ovanför : upphandlat. Vänligen ange organisation, kontaktuppgifter och antal deltagande – inklusive namn – … Publicerad: oktober . Avgifter för kurser och konferenser: Kurs och konferensverksamheten är till för våra . Medlemsavgifterna utgör cirka av vår finansiering. Linda Almgren Projektledare Plug In 2. Kommunförbundet Skåne , Ekonomi, upphandling och juridik.

Mar Publicering av upphandling avseende Handledning för personal inom IFO, VO och skola. Förfrågningsunderlagen är publicerade i upphandlingssystemet VISMA Tendsign. Aktuell länk till upphandlingen i Tendsign hittar ni i rutan ”Mer info” till höger.


Värdet på genomförda upphandlingar uppgår till i storleksordningen . Skånska kommuner trimmar leverantörskontrollen. Som bollplank och stöd hoppas hon att kunna hjälpa framför allt de kommuner som inte har så stora upphandlingsresurser. Upphandling av posttjänster Följande Beställare AB Helsingborgshem, AB . Behandling i öppenvård för barn, unga och deras familjer samt vuxna. Verksamhet med rekrytering av och .

Mellan Kävlinge kommun och upphandlingsenheten i Lund kommun finns det ett samarbetsavtal där Lunds kommun samordnar och genomför övergripande upphandlingar. Hjälpmedel inom hälso- och sjukvårdsverksamheter upphandlas enligt lagen om offentlig upphandling. Syftet med en upphandling är att få bra hjälpmedel till ett bra pris men innefattar också krav på service, transporter och tillgänglighet. Lagen och de beslut som huvudmannen fattat om beloppsgränser avgör . I Hjälpmedelsguiden Skåne och hjälpmedelsrekommendationer på produktnivå anges fastställda kriterier och riktlinjer som gäller vid förskrivning av ett hjälpmedel. De flesta hjälpmedel upphandlas genom LOU (lagen om offentlig upphandling ). Vi använder cookies för ge dig den bästa upplevelsen av vår hemsida.


Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Miljöanpassad upphandling. Det regionala samarbetet för miljöanpassad offentlig upphandling stärks med exempelvis gemensamma informationsinsatser om produktval, gemensam uteslutning av produkter och ämnen samt överenskommelser med handeln.


Feb De skånska kommunernas intresseorganisation. Vi arbetar brett med de flesta verksamhetsområden inom kommunal verksamhet. Skåne , HUT Skåne, regionala statliga myndigheter och Region Skåne som arbetar med upphandling. Arrangera workshopen för att diskutera krav på energieffektivisering genom upphandling och undersök behovet och möjligheterna av att etablera .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg