onsdag 12 juli 2017

Takfläkt villa

Motortyp: AC motorer (64). EC (Lågenergi) motor (25). Fläktar i alla utföranden. Kanalfläkt, boxfläkt, kryddhyllefläkt, isolerad fläkt och alla modeller i EC utförande.


Rektangulär uppåtblåsande takfläkt tillverkad av pulverlackera galvaniserad stålplåt.

Har hög prestanda och driftsäker. Takfläkt TKC AC med cirkulär anslutning, Östberg. Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Kommer med integrerat motorskydd och kopplingsdosa med skyddsklass . Köp en Östberg takfläkt billigt på nätet hos ventilation. Stort sortiment av takfläktar från Östberg.


Reservdel kan inte återlämnas.

Vid byte av takfläkt bör luftflödena kontrolleras. Vi har även reservdelar till de flesta märken. Med rätt luftväxling i huset kan ni andas en renare och friskare luft som förebygger allergier, dålig lukt och mögel. Vid för högt flöde ökar energi . För att skydda motorn från överhettning har fläktarna inbyggd termokontakt med automatisk återställning.


TFSK har en kvadratisk anslutning anpassad till takgenomföring TG , . Medger enkelt montage på takgenomföringen genom sin anpassningsbara fästanordning. Höljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt. I stort sett har hela vårt sortiment swing-out utförande som underlättar service och rengöring. Gemensamt för alla fläktar är att de har väldigt hög prestanda . Vi bor idag i ett radhus på 1mfrån -med mekanisk frånluft som också sköter utsuget från fläktkåpan över spisen.


Har vi köpt rätt takfläkt ? Alliancefläkt eller inte? Kåpa med transformator för inkoppling till befintlig takfläkt. Hustyper Självdrag egen ventilationskanal ofta förekommande före 70-talet ( villa även vanligt efter) . Inför köksrenovering ville kund se över både ventilations- och luftvärmesystem.

Min Bahco takfläkt skapar vibrationer i mitt sovrum som den sitter ovanför. Jag har en Husqvarna takfläkt på mitt yttertak som inte fungerar längre. Byte av takfläkt på ett hyreshus.


Gammal central fläkt på vind.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg