onsdag 19 juli 2017

Minimaster köksfläkt

Vi har snabba leveranser med telefonsupport. Då har det ett antal år på nacken, och det kanske börjar bli dags att titta på att byta ut det mot ett modernt och mer effektivt system. Radea kan hjälpa dig med projektering, installation och driftsättning.


STREAMLINE är vår designkåpa som ansluts direkt till värmeåtervinningsaggregat MiniMASTER eller till en separat frånluftsfläkt. Kåpan levereras i vitt, svart eller rostfritt utförande och har en mycket låg bygghöjd.

Den dimbara LED-belysningen och forceringsspjället regleras via en membranpanel placerad på kåpans front. MiniMASTER (RDKS) är ett aggregat för från- och tilluft med värmeväxling för villor och lägenheter. Decentraliserad lösning med ett återvinningsaggregat i varje lägenhet.


Jag har ett problem som måste lösas. Det blir isbildningar på övra delen av värmeåtervinnaren på vänstra delen. För att bibehålla den goda funktionen och energispareffekten.


Ovanför spisen finns det en köksfläkt och under köksfläkten finns det ett grått metallfilter. Det är mycket viktigt att detta hålls ordentligt rent för luftgenomströmningen.

Alltomventilation för villaägare och företag som söker ventilationsprodukter och lösningar för inomhusmiljön. USV inomhusmiljö AB- alltomventilation har marknadens bästa sortiment- där FTX aggregat ingår samt kompletta byggsatser för villaägare. Fläktmotorer-takfläktar- reservdelar ingår.


Gävleborgs län, Gävle kommun. Vi vill byta ut fläkten mot ny men vet ej vilken ny modell som passar samt kan ej montera den, så hjälp med detta önskas. Några av våra lägenheter har en s. Den är både en köksfläkt men också ett värmeåtervinningsaggregat. Det innebär att ventilationen alltid skall vara igång. Lägenheten kan annars drabbas av fukt och mögelskador.


Fettfilter diskas i varmt vatten med vanligt . Minimaster installerad i lägenheten. Ta bort den fläkt som stannat, enligt. Systemet ger en effek tiv ventilation i alla rum och god värmeåtervinning.


HouseMASTER är försedd med en energisnål avfrostningsfunktion som placeras. All ventilationsluft i bosta-. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former.


Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman.

Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. Fläktar har antingen ett metall-,. Enligt beslut på extrastämman den december har nu styrelsen gått vidare med frågan om installation av nya fläktar, och det är nu klart att. Fläkt Teknik Service AB blir det företag som kommer att göra installationen av det nya aggregatet.


Arbetet kommer att utföras under maj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg