tisdag 11 juli 2017

Stockholms hushållsservice

Stockholms Hushållsservice Ab - företag, adresser, telefonnummer. Bolaget skall bedriva försäljning, reparation, service och installation av vitvaror. Visa fler bolag på denna adress. Ansvarig Jan Winberg år.


Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Vi utför reparationer av vitvaror hos privatkunder och företag och har egen verkstad för inlämning av produkter. Välkommen att kontakta oss! Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Årsta.


Information om befattningshavare. Ladda ner befattningshavarlistan. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. STOCKHOLMS HUSHÅLLSSERVICE Aktiebolag. Ja, registrerad för F-skatt.


Reparationsverkstäder för hushållsapparater samt utrustning för hem och . Observera att sista ansökningsdag har passerat. Företagsinformation: Org. Branscher: Hushållsmaskiner, vitvaror - Service . Läs och skriv rekommendationer om ABS Hushållsmaskin Service i Stockholm. Har du arbetat som servicetekniker tidigare är det naturligtvis väldigt meriterande.


Arbetsförmedlingen - dagar sedan - spara jobb - mer. Verksamhetsbeskrivning:Vi utför service på hushållsmaskiner hemma hos kunderna (tvättmaskin, diskmaskin, kylskåp mm). Monshi: Har du samma problem?


Auktoriserad service för Whirlpool. Reparationer av vitvaror hos privatkunder och företag, egen verkstad för inlämning av produkter. Mer infodejtingsajter social fobi nyhetsmorgon . Letar du efter en exklusiv gasspis eller en induktionsspis? Vi har det du söker efter! ST Hushållsservice i Malmö HB.


Begagnade vitvaror - Reparationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg