tisdag 18 juli 2017

Poolvärmepump 5kw

Jämför priser och läs recensioner på Pooler. Välkommen till PriceRunner! Pumpen är tyst (dB), går på 1-fas 2V, tål saltvatten, använder R4gas och har en Rotary kompressor.


Hydro-Pro har utrustats med Screw- In . Med en värmepump får poolen en energieffektiv värmekälla med bra driftsekonomi. Denna värmepump passar bra till ditt badkar i ditt hemmaspa och för pooler som är max kubikmeter.

Värmepump 1 kW Welldana. En stor fördel med just d. Kraftig 1 5kW poolvärmepump med kompressor från Panasonic. Högt COP- värde men lågt online pris. Lämplig för pooler upp till 65m³. Beställ poolvärmepump online med fri frakt.


Slangar och kopplingar finns så det är bara att koppla in i poolen. Den använder R410A-gas för högsta effekt.

W - För pooler upp till mUteförhållande Luft gr Vatten gr. Med en luftvärmepump får poolen en energieffektiv värmekälla med bra driftsekonomi. Fabriksny kraftfull poolvärmepump med bra COP-värde som klarar att värma upp till 65m³ vattenvolym. Kvalitetskompressor från japanska Panasonic och värmeväxlare i titanium sörjer för lång livslängd. Optimal användning är för pooler med en volym på kubikmeter vatten i. Principen för drift av värmepumpen.


X-serien, Horisontell 4-1 kW. Miljösmart poolvärmepump med inverterkompressor för högsta möjliga värmeeffekt, verkningsgrad och energibesparing. Vår poolvärmepump , den vertikala rostfria modellen är marknadsledande i Norden inom poolvärmepumpar anpassade för nordiskt klimatförhållande samt. Vi har bestämt oss för att införskaffa en poolvärmepump men vet inte vilken modell som är bäst för oss.


Jag bygger själv pool nu och har beställt en Welldana 5kW från lazybob. När det gäller poolvärmepump är inte nödvändigtvis dyrare bättre även om många säger det. Utnyttjar energi från luften och blir på så sätt effektiv samt energisnål.


Inverter Plus klarar att steglöst justera varvtalpå både kompressor och fläkt och kan därför optimera driften efter variabler som vatten- och lufttemperatur. HeatForce Inverter Plus Vanliga värmepumpar kan bara slå AV eller PÅ. För snabb och ekonomisk uppvärmning av poolen.


Visa bild i full storlek.

Ställ en fråga om denna produkt. Reducerar uppvärmningskostnaden med upp till. Tåligt chassi samt titanvärmeväxlare som motstår klor- och . W värmeeffekt (ineffekt).


En högeffektiv poolvärmepump för utomhuspool. Pahlén pvp inverter poolvärmepump , framtidens miljöval för en effektiv pooluppvärmning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg