måndag 24 juli 2017

Nibe inomhusgivare

Skulle gärna ha en förklaring av en opartisk. Villa 1plans med källare i skåne 1kvm totalt. Innegivare till Nibe 750? Andvända inomhusgivare till bergvärme eller inte.


Detta tillbehör används för att få en jämnare inomhustemperatur.

RTS har upp till tre funktioner: 1. Redovisa aktuell temperatur i värmepumpens display. Ger möjlighet att ändra rumstemperaturen i °C. Förutsättningar: Nibe 3Fighter FLVP i en nybyggd enplansvilla om c:a 1kvm golvyta.


Betongbjälklag och golvvärme. Ganska stora glaspartier, högt. Om rum- stemperaturen skulle sjunka eller stiga, kommer rums- givaren att känna detta och kompensera framlednings- temperaturen till radiatorer eller golvslingor för att behålla önskad temperatur i rummet.

Produktgarantin ersätter inte höjd energiförbrukning eller skada som uppkom- mitp. Vi har ej lagt upp allt här utan skicka in via e-post vad du är ute efter så hjälper vi dig att få fram rätt saker då vi har stor erfarenhet av värmeinstallationer och givetvis till låga priser. Bergvärmepumpar styrs oftast via en utomhusgivare och ibland är anläggningen kompletterad med en inomhusgivare. Cirkulationspump inställd.


Inställning värmebärarflöde. Trygghetsförsäkringen överlämnad. Men enbart utomhusgivare är sällan tillräckligt för en korrekt reglering. Utomhusgivaren känner av utetemperaturens svängningar.


Omfattas inte av utökad ansvarstid vid entreprenad. Logga in för att se prisuppgifter. Tillgängligt tryck cirkulationspump, GP1.


Ngn som vet ifall det finns trådlös inomhusgivare till Nibe att montera? NIBE F7(Installation). Vill ha inomhusgivar och skulle tycka det var stor fördel att ha den trådlös då jag ej vet var den kommer passa bäst.


Kollat med Nibe och de har ingen att sälja.

Hejsan, Jag har nyss köpt ett hus med en Nibe Pellux 2panna med en Esbe automatik shunt. Till pannan är det kopplat en utomhusgivare. Häromdagen när jag städade pannrummet hittade jag en ny shunt liggandes där, en Thermomatic Era med inomhusgivare , hörde då av mig till en kompis och . ESBE Reglering 90C-1C-Shuntautomatik. PWM-kabel till cirkulationspump.


Kraftkabel till cirkulationspump. Kulventiler med unionsmutter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg