onsdag 26 juli 2017

Kylaggregat till kylrum

Handla enkelt online i vår e-butik. Alla kylrum från alla leverantörer hittar du på LantbruksNet. Möjlighet att styra ett kylrum via den innbygda styrningen som har utgångar för avfrostning, fläkt och magnetventil. All data angivet vid föjande temperaturer och R449A som köldmedie.


Tryck här för att ta del av några av de olika kylaggregat och frysaggregat som finns i Klimatkonsults breda utbud.

Jämför priser och läs recensioner på Vitvaror Tillbehör. Välkommen till PriceRunner! Feb BURECA din Totalleverantör och Servicepartner. Kyl och Frysrum från Bureca.


Utrustade med väggmonterad pluggin -aggregat som är väldigt enkel att montera ihop. Finns till rum från 5moch uppåt. Bildexempel, kylaggregat typ Frigo för rumstorlek upp till 20m3.


Det mest ekonomiska alternativet för mindre kylrum.

CKA är en komplett kylanläggning och används med fördel till mindre kylrum , till vin- eller viltkyl, som svalrum eller rotfruktsrum. Att tänka på när du bygger kylrum. Kylrummets storlek får inte överskrida aggregatets kapacitet.


Det är viktigt att du väljer kylaggregat efter kubikmeter och efter hur mycket kött som ska hanteras under ett dygn. Filtrera Norcool produkter enligt: Produkttyp. Visa alla, Produkter i webblager, Produkter i mitt varuhus, Produkter i varuhus nära . C, kylaggregatet levereras komplett, enkel installation, läs mer. Viessmann kylsystem med hög kvalitet. Har idag en matkällare, utan kylaggregat , men den är i källaren och är behagsligt sval hela året (utom kanske underf den varmaste månaden).


Det nya huset kommer att bli ett enplans utan källare. Våra Mega Express-butiker säljer utöver bassortimentet också de vanligaste luftvärmepumparna och kylaggregaten. Restaurangutrustning för restauranger säljer vi här på Köksgrossisten.


Vi erbjuder även projektering riktat mot företag med tjänster såsom industrikyla, processkyla och kommersiell kyla. KYLAGGREGAT ROXI CKA PLUGGIN. KYLRUM VI BYGGER KYLRUM MED GLASPARTIER, VALFRIA STORLEKAR.


Kylrum vi bygger kylrum med glaspartier, valfria storlekar.

Frysskåp med inbyggt kylaggregat. Kylaggregat ROXI CKA pluggin. Kylskåp med inbyggt kylaggregat. Väggmonterade ”Plug In” aggregat för utomhusplacering. Frigadons kompakta kylaggregat består av maskindel och en förångardel som kopplats samman till en kompakt enhet.


Aggregaten är vid leveransen helt klara för drift, bara att montera och koppla till ström.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg