torsdag 25 september 2014

Babypulka bäst i test

Medan K-Rautas pulka knappt påverkades av testet gick det hål på pulkorna från Överskottsbolaget, Biltema och Jula. Programmet hittar du här: . Märkningen gäller alla leksaker som tillverkats i ren plast som t. Svanenmärker sina produkter. Gör en insats för miljön och ditt barns hälsa genom att låta dem susa ner för backen i en miljömärkt pulka nu i vinter.


Nu får vi hoppas att övriga leksakstillverkare följer efter.

Testfakta har testat pulkor. En pulka ska inte bara kunna glida fint i snön. I verkligheten utsätts den för mer våld än så. De voltas, körs över gupp,. Min son är snart månader.


Han sitter jättestadigt själv. Har någon tips på vilken pulka som är bra att köpa? Vill ju helst ha en babypulka med ryggstöd men jag misstänker att han är för lång för en sådan.

När kan bebis börja åka i pulka ? Bland annat var det den pulka som fick högst betyg i hållbarhet. En produkt som håller länge är också bra för miljön, eftersom det belastar miljön att producera nya slit-och-slängvaror. Pulkan finns att köpa på exempelvis BR . Testpanelen fick även skriva sina kommentarer om varje produkt.


STIGA Curve Royal, snowracer. Bästa i pulkabacken, håller från år till år! När första snön faller är butikerna snabba med att plocka fram sina lager, och eftersom varken pris eller utseende skiljer särskilt mycket mellan olika pulkor är det lätt att bara slå till på första bästa. Det är dags att ge sig ut i backen och åka. Har barnen tröttnat på att åka pulka ? Testa en supersnabb snowracer, bob eller kälke!


Ingen snö - ta med barnen till närmaste ishall och åk skridskor - här är modellerna som passar för småttingar. Fyll termosen med varm choklad och gå ut och lek. Här är barnoverallerna som är bäst i test.


Letar du efter en ny vinteroverall till barnen? Hos oss hittar du de två modeller som fått bäst i test ! Babypulka : En supersöt pulka med stöd för ryggen för den lille babyn. Passar bra både för att bli dragen i och för första pulkaturen.

Sportamore Sportamore, i, Fri frakt och fria returer dagars öppet köp. Stiga Babypulka Cruiser Rosa. Rolly Toys RollySnow Cruiser. Hitta bäst-i-test vinnande babyprodukter här. Här har vi har samlat bäst i test vinnare med allt från Neonate babyvakter till BabyDan matstolar.


Vi är certifierade av Trygg E-handel. Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Välkommen till PriceRunner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg