torsdag 11 september 2014

Kaminer reftele

I vårt sortiment hittar ni även alla tänkbara tillbehör och reservdelar. Kaminer - kaminer , skorstensrenovering, insatsrör, braskaminer, eldstäder, murspisar, glidgjutning, murare, spisinsatser - företag, adresser, telefonnummer. Murdesign i Reftele har lång erfarenhet av renovering och installation av kakelugnar och kaminer.


Ge ditt hus både charm och värme med en eldstad från oss! Josef Davidsson Eftr kaminer är handbyggda svenska eldstäder. Denna webbplats använder kakor (cookies) för att garantera bästa möjliga användarupplevelse.

Om du fortsätter att använda webbplatsen, accepterar du användningen av kakor. Hitta min närmaste butik. Installera braskamin och täljstenskamin i Reftele.


Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Reftele är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa . Svensk gjutjärnskonst har en historia som sträcker sig mer än 5år tillbaka, och på Keddy har vi över års erfarenhet av att utveckla, designa och installera kaminer i Sverige. Gjutjärnsarbetet kräver yrkesskicklighet ner i minsta detalj. Det finns enklare metoder för att tillverka eldstäder, men för oss handlar det inte om att .

I den moderna fabriken i Reftele tar erfarna och skickliga hantverkare vid. De finputsar och polerar varje del innan de bygger ihop spisarna för hand. Kontaktinformation Solbacka (direktkontakt).


Numret är öppet dygnet runt. Backegårdens renoveringar av vedspisar, kaminer. Jag renoverar din gamla vedspis eller kamin. Vi är experter på skorstenar, kakelugnar, kaminer och spisar.


Vår verksamhet utgår från Reftele i sydvästra Småland och vi arbetar främst i Småland och Halland. Vi utför bland annat skorstensrenovering, renovering av kakelugnar och öppna spisar, frimurning av öppna spisar och installation av kaminer. Kaminer , eldstäder och tillbehör från några av världens största och bästa leverantörer. Tillverkningen av kaminer och skorsten sker i egen fabrik i Boråsområdet samt utvalda underleverantörer. De bygger gjutjärnsspisar för hand i egen fabrik i Småländska Reftele.


Navigera Navigera i kartan för att hitta en åteförsäljare som passar dig! Bolaget skall även bedriva handel med verkstadsprodukter i olika material. Har du svårt att hitta en återförsäljare i ditt område, är du välkommen att kontakta oss för vägledning.


Blekinge, Dalarna, Gotlan Gävleborg, Hallan Jämtlan Jönköping . Eldstäderna för Norge är tekniskt anpassade att följa norska normer.

Produkter som köps via andra länder motsvarar inte SINTEF-standar vilket innebär att de eldstäderna inte får installeras eller användas i Norge och de faller inte heller under Brunners produktgaranti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg