tisdag 23 september 2014

Fjärrstyra pc

Program för att fjärrstyra pc ? Men om datorn du ska fjärrstyra befinner sig någon annanstans än i din dators nätverk (exempelvis på din arbetsplats) så kommer du inte få upp rätt adress med den metoden. Har du istället XP väljer du kontrollpanelen och . Ett sätt att göra det här är att fjärrstyra datorn. Det innebär att du kan sitta vid en annan dator någonstans på internet och styra din egen dator som om du hade den framför dig. Windows har två inbyggda metoder för detta, .

Sedan tidigare finns Remote Desktop till Android och det har även varit möjligt att. Någon som vet något bra program. Eller hur man skall gå tillväga Mamma sitter mil bort hon har pc.


Hon behöver lite hjälp ibland så skulle behöva fjärr. Jag är nybörjare på Mac. Fjärrhjälp från Mac till PC ? Det går med PC Remote, som låter dig fjärrstyra datorn via ett trådlöst nätverk och en smartmobil som använder operativsystemet Android.


Du kan styra och kontrollera allt på datorn samtidigt som du sitter . Använd den här appen för att fjärrstyra andra enheter.

Vill du fjärransluta till den här enheten? Ladda ner QuickSupport-appen. TeamViewer ger enkel, snabb och säker fjärråtkomst och används redan på över miljard enheter över hela världen. Det är så att jag kommer beställa en stationär pc , och en MacBook Pro och då vill jag kunna komma åt denna pc genom min MacBook Pro och kunna flytta filer. Som rubriken lyder, Har ni någon bra app som ni testat där man kan styra PCn från Android?


Sitter här med Galaxy S(den e grym!) och vill gärna kunna köra. Kunde till och med ringa upp via PC:n. Jag har sökt runt här i forumet och googlat runt i övrigt, för att se om det finns något motsvarande här på androidsidan, men inte hittat något. Det jag har hittat är mer åt andra hållet, tex att via VNC fjärrstyra PC :n från mobilen. Vet någon mer om det finns något . Visar hur man kan fjärrstyra en användares dator i stadens nätverk genom att använda programmet Skype.


För den som ska fjärrstyra - starta programmet Skype. Ibland behöver man av olika anledningar fjärrstyra eller övervaka datorer. Ett praktiskt program för att fjärrstyra är TeamViewer, som är gratis för privat bruk.


Den nödvändiga mjukvaran är en del av operativsystemet. Mac OS X är fjärrstyras från en PC med extra programvara. Nu går det att fjärrstyra PC :n i arbetsrummet från soffan i vardagsrummet med ett trådlöst tangentbord samtidigt som skärmbilden återspeglas i teverutan. Från en PC kan man direkt skicka en videosignal till reklamskärmen.


Den har också en audioutgång som kan anslutas till ett ljudsystem om man behöver ljud för reklamen eller annat.

En PC kan också fjärrstyras på ett enkelt sätt. För att fjärrstyra anläggningen används en trådlös router. Man kan ansluta en bärbar dator.


Bra mukvara för att fjärrstyra pc ? När jag sitter i sommarstugan med laptopen uppkopplad via 3g så skulle jag vilja kunna komma åt den stationära burken på kontoret utan att strula för mycket med vpn-tunnlar osv! En smooth mjukvara för att ta över skrivbordet hemavid är det jag söker och gärna säkert! För att ge snabbare och bättre support kan Målerifakta support vid behov koppla upp sig och fjärrstyra de användare som så önskar. Teamviewer är den programvara som vi valt att använda för fjärrsupport av kundernas PC.


Ett krav för att kunna fjärrstyra PC är att både den som fjärrstyr (support) och den som fjärrstyrs . Hejsan, misstänker att svaret är nej men jag vill kolla med expertisen i alla fall. Jag har börjat leka lite med astrofotografering och t. Canons PC -mjukvara tillåter andra program att styra kameran så att man t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg