tisdag 9 september 2014

Ctc pressostat lågtryck

CTC jordvärme larmar pressostat låg. Att det var lågt tryck i något som kallades pressostat. Det i samband med att det inte gick att lufta vissa element på grund av alldeles för lågt tryck har gjort att det porlat rejält i några element på övervåningen i huset. Fick givetvis träffar på flera forum och det ena . Rengörning av förångare och ytterhölje görs med fuktig trasa eller mjuk borste. Inget annat återkommande underhåll eller tillsyn är nödvändig.


Värmepumpen stängs av med säkerhetsbrytaren. Om vattnet riskerar att frysa, tappa ur allt vatten ur CTC EcoPart. Om högtryckspressostaten har löst ut, kontrollera värmebärarpumpen.


Nu är värmepumpen klar att tas i . Köp CTC värmepump reservdelar hos VVS home. Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité. Orsaker till larm – lågtryck.


Hetgasgivare (dold av torkfiltret). Transformator (utbytt mot en. 2-stegs fläkt på vissa versioner). Varnar om pressostat lågtryck ! Morsans jordvärmepump börjar att larma pressostat låg och stänger av sig så fort det är runt nollan ute, jag har varit och kollat men inte hittat. Lösningar: Kontrollera om utomhusdelen frusit.


Om den har gjort det, avfrosta med varmvatten en gång – kalla på service om det sker igen. Om det varit extremt kallt ute kan det räcka med att bara . Ange alltid produktens tillverk- ningsnummer. Då eventuella fel uppstår visas de i displayfönstret på manöverpanelen (vid EcoEl eller.


EcoLogic visas felet även i dessa displayer). Givare suggas, Givare högtryck, Givare lågtryck. Vid återkommande fel –kontakta din installatör.


Köldmediesystemets högtrycksvakt har löst ut. Pressure switch, low pressure 1. Spänningssätt ej ventilationsaggregatet innan frånluft- och . Tryck reset och kontrollera om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg